טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעלי ואני החלטנו לנסוע לחו"ל לשבוע בערב (יום לפני) ראש השנה וכעת אני מלאת רגשי אשם. יש לנו שלושה ילדים - שניים מעל גיל עשרים ואחד בן חמש עשרה. הבן הבכור וחברתו (מאוד נחמדה) ישארו עם הבן הצעיר בבית וכנראה יתארחו לארוחה אצל הסבא והסבתא. הבת הגדולה גרה מחוץ לבית... איך מתגברים על רגשות אשם? האם הם מוצדקים? כבר מאוחר לתקן כי קנינו כרטיסים וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רגשות האשם שלך מובנים אך כנראה משוללי בסיס. יש לי תחושה שהילדים מתכננים לעשות חיים בהעדרכם, ושאין דבר שיעשה אותם מאושרים יותר מלדעת שאתם יוצאים לחו"ל ללא רגשות אשם ומתכוונים להנות מכל רגע. נסיעה מוצלחת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד