מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם אח שלי הגדול במשפחהSONY31/08/2009
אח שלי הגדול הוא בן 25, ומאז ומתמיד היה בן אדם שקט, מופנם אבל רק במשפחה, מחוץ למשפחה יש לו חברים מועטים שרק איתם הוא מדבר אבל לא יוצא לבלות..
עם המשפחה הוא בכלל לא מדבר לא עם שאר האחים ובטח שלא עם ההורים, לדוגמא שיושבים לארוחה משפחתית הוא יושב ולא מדבר גם שמנסים לדבר איתו הוא עושה פרצוף חמוץ כאילו "תניחו לי לנפשי", הוא תמיד קם ראשון מהארוחה ומסתלק..
הוא גם עובד בעבודה של אנשים משוחררים כזאת, עבודה לא יותר משנה - שנה וחצי והוא עובד בה כבר 3 שנים!! כי זה נוח לו ועצלנות בשבילו למרות שהעבודה הזאת לא מכניסה כסף!
אין לו תעודת בגרות, אין לו מקצוע, שום דבר הוא בקרוב בן 26 וגם אין לו חברה וגם אף פעם לא הייתה לו חברה...
ההורים שלי לא יודעים מה לעשות איתו הוא פשוט מתרחק מהמשפחה משנה לשנה..
דבר אחרון -- אני מרגיש שהוא ממש לא בוגר שכלית, הכוונה שהוא באמת אחראי לעצמו ובן אדם מסודר והחדר שלו תמיד מסודר ונקי אך מבחינת חשיבה כללית של בן אדם הוא ממש כמו ילד קטן.. לדוגמא בענייני אוכל, לבוש, רצון לצאת, רצון להתפתח בעולם.. ממש לפעמים אני מרגיש שהוא כמו ילד מגודל שלא התפתח.. ודרך אגב אני אח שלו הקטן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל SONY
טלי מנדיוק02/09/2009שלום רב,
קראתי בעיון רב את התיאור שלך לגבי אחיך הגדול.
ניכר שבאמת אישיותו והתנהגותו מפריעים לך ומדאיגים אותך.
אני מציעה שפנה להורים שלך, שאר האחים ובני המשפחה , וכולכם כקבוצה תדברו איתו ותנסו להשפיע עליו לשינוי חיובי באורח חייו.
לא התרשמתי שיש לך כזה קשר קרוב איתו שאתה לבד תוכל לעשות משהו. אולם אתה בתוך קבוצה חיובית אוהבת ותומכת יכול לעשות יותר.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי..
SONY04/09/2009קודם כל תודה רבה על הייעוץ אך עליי להסביר לך מספר דברים.
אחי הגדול לעולם, אבל לעולם לא יסכים לשבת עם כל המשפחה אם נדבר איתו עליו..
הוא בכלל לא יושב עם כל המשפחה, וההורים שלי ניסו כמה פעמים לנסות לדבר והוא פשוט הסתייג ואמר בתוקפנות שאין מצב שנניח לו לנפשו.
באמת שפיתרון זה לא בא על הפרק, חוץ מזה גם אם היינו מקיימים איתו שיחה על מה היינו מדברים איתו?
הדברים שמפריעים לנו לא כל כך מעניינים אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל סוני
טלי מנדיוק06/09/2009שלום רב,
הכי טוב שההורים שלך יפנו ליעוץ והדרכה לגביו.
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)