מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות וחוסר חשקריבי01/09/2009
שלום
אני בת 35..ונולדה לנו תינוקת מדהימה לפני 4 חוד',
מאז הלידה ירד לי החשק בקיום יחסי מין, ואני נורא עייפה בשעות הערב (כשבעלי מגיע),
רע לי עם זה, ואני לא יודעת מה לעשות ..
כיצד אני מתגברת על העייפות(אני כל היום עם הקטנה שלי, )?ומעלה את החשק והתשוקה המינית?
אודה לתשובתכם
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי
טלי מנדיוק02/09/2009שלום רב,
ראשית מזל-טוב!!!!
השנה הראשונה לאחר לידה מאופיינת ב:
1. חוסר איזון הורמונאלי. הגוף של האישה לא מאוזן הורמונאלית לתקופה של 12 חודשים. וזה כולל כמובן ירידה בחזק המיני.
2. עד גיל חצי שנה האם והתינוק במצב סימביוטי (הם כאילו עדיין אחד מבחינה פסיכולוגית) ולכן הזוגיות לא ממש במקום הראשון....
3. בדרך כלל יש התעסקות של 24 שעות ביממה סביב התינוק (גם כשהוא ישן) דבר שגורם כמובן לעייפות קבועה.
4. הטיפול בזוגיות מתחיל אחרי חצי שנה בערך, וזה הזמן להתחיל לשקם ולבנות "חוזה" מחודש לאור השינויים.
ועוד ועוד.............
בקיצור....את מגיבה נורמאלי למצב.
אני מציעה שתקראי קצת ספרות על נשים לאחר לידה (וגם בעלך), שתפרגני לעצמך עזרה על מנת שתוכלי לנוח ובאמת להיות בקצת זמן איכות עם הבעל.
אל תרגישי אשמה. את אישה לאחר לידה.
ואם כל זה לא יעזור קחי כמה שיחות הדרכה וליווי.
בברכה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה טלי
ריבי02/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריבי
טלי מנדיוק02/09/2009בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)