עייפות וחוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות וחוסר חשק
    ריבי
    01/09/2009

שלום
    אני בת 35..ונולדה לנו תינוקת מדהימה לפני 4 חוד',
    מאז הלידה ירד לי החשק בקיום יחסי מין, ואני נורא עייפה בשעות הערב (כשבעלי מגיע),
    רע לי עם זה, ואני לא יודעת מה לעשות ..
    כיצד אני מתגברת על העייפות(אני כל היום עם הקטנה שלי, )?ומעלה את החשק והתשוקה המינית?
    אודה לתשובתכם
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות וחוסר חשק

הוספת תגובה

• למישהי

טלי מנדיוק
    02/09/2009

שלום רב,

ראשית מזל-טוב!!!!

השנה הראשונה לאחר לידה מאופיינת ב:

1. חוסר איזון הורמונאלי. הגוף של האישה לא מאוזן הורמונאלית לתקופה של 12 חודשים. וזה כולל כמובן ירידה בחזק המיני.
    2. עד גיל חצי שנה האם והתינוק במצב סימביוטי (הם כאילו עדיין אחד מבחינה פסיכולוגית) ולכן הזוגיות לא ממש במקום הראשון....
    3. בדרך כלל יש התעסקות של 24 שעות ביממה סביב התינוק (גם כשהוא ישן) דבר שגורם כמובן לעייפות קבועה.
    4. הטיפול בזוגיות מתחיל אחרי חצי שנה בערך, וזה הזמן להתחיל לשקם ולבנות "חוזה" מחודש לאור השינויים.
    ועוד ועוד.............

בקיצור....את מגיבה נורמאלי למצב.

אני מציעה שתקראי קצת ספרות על נשים לאחר לידה (וגם בעלך), שתפרגני לעצמך עזרה על מנת שתוכלי לנוח ובאמת להיות בקצת זמן איכות עם הבעל.

אל תרגישי אשמה. את אישה לאחר לידה.

ואם כל זה לא יעזור קחי כמה שיחות הדרכה וליווי.

בברכה,

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה טלי

ריבי
    02/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריבי

טלי מנדיוק
    02/09/2009

בבקשה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו