סנדק לברית דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סנדק לברית דחוף
    אבי
    07/09/2009

שלום
    יש לי בעיה גדולה אנחנו לפני ברית לבן הראשון ויש ויכוח על הסנדקאות אישתי אומרת שאביה לא מדבר איתה בגלל שאני רוצה לתת את התפקיד לאבא שלי זה נכד ראשון שלו .ושל חמי כבר שני והוא היה כבר סנדק בעוד אבא שלי לא היה אני לא רוצה לגרום לבעיות במשפחה ולא יודע מה לעשות אני מרגיש שההורים של אישתי פוגעים בה סתם ונותנים לה להרגיש אשמה
    אשמח לעזרה בנושא
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סנדק לברית דחוף

הוספת תגובה

• לאבי

טלי מנדיוק
    07/09/2009

לאבי שלום רב!

ראשית מזל טוב!!!!

כל פתרון שיהיה מקובל עליך ועל אישתך הוא הפתרון הטוב ביותר.
    לכן עשו כל שאתם יכולים ביחד לחשוב מה לעשות ולמי לתת להיות סנדק. העיקר שההחלטה תהיה זוגית.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

ד.א החיים עוד יעמידו אתכם בהחלטות קשות שרק החלטה משותפת שלכם היא החשובה, ולא מה החלטתם.
    מה שחשוב זה האיך החלטתם ולא מה החלטתם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך דחוף

אבי
    08/09/2009

דיברתי עם אישתי ובסוף החלטנו שאני יהיה הסנדק שלא יהיה אי נעימות למרות שלאבא שלי מגיע כי הוא לא זכה במצווה הבעיה שעכשיו אבא של אישתי עושה לה פרצופים ולא מדבר איתה הוא אדם קשה והוא לא רוצה להגיע לברית גם אני לא יודע מה לעשות מצד אחד לא רוצה בלאגן ומצד שני לא מגיע לא להיות הסנדק
    אשמח לעזרה מה עלי לעשות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו