מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סנדק לברית דחוףאבי07/09/2009
שלום
יש לי בעיה גדולה אנחנו לפני ברית לבן הראשון ויש ויכוח על הסנדקאות אישתי אומרת שאביה לא מדבר איתה בגלל שאני רוצה לתת את התפקיד לאבא שלי זה נכד ראשון שלו .ושל חמי כבר שני והוא היה כבר סנדק בעוד אבא שלי לא היה אני לא רוצה לגרום לבעיות במשפחה ולא יודע מה לעשות אני מרגיש שההורים של אישתי פוגעים בה סתם ונותנים לה להרגיש אשמה
אשמח לעזרה בנושא
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
טלי מנדיוק07/09/2009לאבי שלום רב!
ראשית מזל טוב!!!!
כל פתרון שיהיה מקובל עליך ועל אישתך הוא הפתרון הטוב ביותר.
לכן עשו כל שאתם יכולים ביחד לחשוב מה לעשות ולמי לתת להיות סנדק. העיקר שההחלטה תהיה זוגית.
בהצלחה!
טלי מנדיוק
ד.א החיים עוד יעמידו אתכם בהחלטות קשות שרק החלטה משותפת שלכם היא החשובה, ולא מה החלטתם.
מה שחשוב זה האיך החלטתם ולא מה החלטתם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף
אבי08/09/2009דיברתי עם אישתי ובסוף החלטנו שאני יהיה הסנדק שלא יהיה אי נעימות למרות שלאבא שלי מגיע כי הוא לא זכה במצווה הבעיה שעכשיו אבא של אישתי עושה לה פרצופים ולא מדבר איתה הוא אדם קשה והוא לא רוצה להגיע לברית גם אני לא יודע מה לעשות מצד אחד לא רוצה בלאגן ומצד שני לא מגיע לא להיות הסנדק
אשמח לעזרה מה עלי לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)