לטלי תגובה לדברייך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטלי תגובה לדברייך
    sarit
    08/09/2009

כנראה לא שמת לב שכתבתי שהייתי אם בן זוגי בייעוץ ובשיחות אבל באיזשהוא שלב חייב לצרף את הבנות והן מסרבות ניסינו את כל הדרכים האפשריות ועדיין הצעירה לא מתגמשת הבעייה נעוצה בכך שהוא עובד רוב שעות היום והאפשרות להתראות היא בליילה בלבד לכן אנו רוצים מאד לגור יחד ,אם יש לך רעיון כלשהוא אנא יעצי לי בבקשה בתודה שרית,אגב לבת הצעירה יש סיבות משלה בכמו בית הספר רחוק מהבית שלו למרות שאנו גרים בעיר קטנה שאפשר ללכת ברגל ואף במונית נסיעה קצרה ביותר,או שהבית שלו בקומה רביעית וזה מפריע לה למרות שאנחנו בקומה 3,השכונה שלו לא טובה לה למרות שהוא גר במקום מרכזי וטוב משלנו הרבה סיבות ותירוצים ובקשה למעבר לפנימייה שבשום אופן לא אסכים כי גידלתי אותן לבד ותמיד נתתי להן הכל והשקעתי את כול ולי בהן מחכה לתשובתך ולעזרתך בתודה שרית ,אגב הבנות התייתמו מאב לפני כ11 שנים ,הבת הגדולה מקבלת אותו הקטנה לא מוכנה בשום אופן ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לטלי תגובה לדברייך

הוספת תגובה

• האם את עונה לי ?

sarit
    11/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרית

טלי מנדיוק
    11/09/2009

התשובה שלי נשארת אותה תשובה.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו