אחים רבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • אחים רבים
    דורית
    08/09/2009

    אני בת 52 אמא לילדים בני 29 ן30 לפני 5 שנים התחתנתי נישואים שניים עברתי דירה ואת דירתי הקודמת השארתי לילדי הבוגרים.
    מידי מס חודשים יש מריבה גדולה ביניהם הבן די עושה טרור לאחותו על רקע של ניקיון וזה נגרר לניבולי פה איומים ולפעמים לאלימות. שניהם עובדים והשמעתי להם הרבה פעמים שאני מעונינת שימצאו לעצמם דירה ושכל אחד יפנה לדרכו מהסיבה שאינני עומדת נפשית במריבות אלו וכמובן שכלכלית מצבי יהיה הרבה יותר טוב אם יעזבו את הדירה. אך שניהם לא יוזמים לצאת מהדירה בטענה שחבל על הכסף של השכירות. אני מסבירה שבגילם כבר לא מקובל לחיות יחד ממס סיבות אבל לא קורה כלום כל מריבה כשבתי בוכה אני ישר אומרת לבני לצאת מהבית שלי ונוצר מתח רב בינינו. אני די מיואשת מהמצב ולא יודעת איך לפתור את הבעיה שנמשכת כבר זמן רב.
    האם אני צריכה לחייבם לעזוב את הדירה. האם כל הנתינה שלי כל החיים תרד לטמיון כי מה שיכתיב את המשך הדרך זה שסילקתי אותם מביתם.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחים רבים

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לדורית

    ד``ר חיים היילפרין
    10/09/2009

    עומדות בפניך מגוון אפשריות... את יכולה פשוט להשאיר אותם בדירה לנפשם ולהגיע למודוס ויוונדי בכוחות עצמם. (אם המריבות יגרמו למי מהם לעזוב, תוכלי גם להוציא את האחר.) את יכולה, מהסיבות הכלכליות שציינת, להשית עליהם דמי שכירות (שגם אם יהיו נמוכים ממחיר השוק עשויים להניע אותם לשקול שנית את המגורים יחד). את יכולה לבקשם לעזוב את הבית, מאותן סיבות כלכליות, ואף לסייע להם כספית בשכירות במקום אחר (בין השאר, מהשכרת הנכס). ואם מצבך הכלכלי מאפשר זאת, את יכולה לתת להם את הבית במתנה (אם ממילא התכוונת להוריש להם אותו), ואפילו להתנות זאת במכירת הנכס והשקעה בדירות נפרדות. בהצלחה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו