מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה שלי היא פליגש של גבר נשוייעל15/09/2009
שלום ..
אולי שה ישממע מוזר
חברה שלי שלמעשה היא כבר לא חברה בגלל הסיבה הזאת למעשה התרחקתי ממנה לאט לאט
זה פשוט ממש לא מוצא חן בעיני , היא מנהלת רומן כבר כמעט שנה עם גבר נשוי שאני גם מכירה אותו ( מהעבודה () ויצא לי לראות את אישתו וילדיו בכמה הזדמנויות - בעצם זה לא ממש קשור לעניין
אבל כל כך בא לי לרמוז איךשהוא לאיששתו על העניין
כל פעם אני שמה את עצמי במקום אישתו ומרגישה שהייתי שמחה לדעת אם חס וחלילה זה היה קורה
הכי מעצבן- שהם מנהלים סקס לא מוגן- , מילא בוגד באישתו אבל גם יכניס לבית מחלות
זו בעיקר הסיבה שבא לי ליידע את אישתו!!
מה אתם אומרים?????.....כבר שנה אני מתלבטת , אבל אני מרגיה ייסורי מצפון וקשה לי לטמון יותר מידי את הראש בחול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוית
טלי מנדיוק15/09/2009לרוית שלום רב,
עליך לברר עם עצמך היכן הסיפור הזה פוגש אותך, ומדוע הוא כל כך מכעיס אותך.
מן הסתם זה נוגע אצלך במקום כואב, וטוב היה אם היית מבינה מה ולמה ומנסה לרפא מקום זה.
ד"ר הרוויל הנדריקס אמר: "כל תסכול הוא מתנה".
נסי להפוך את התסכול הנ"ל למתנה עבורך (ההבנה והמודעות ואפילו אולי הריפוי).
בברכה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
יעל16/09/2009אני כל הזמן שמה את עצמי במקום אישתו - אם זה היה קורה לי הייתי רוצה שמישהו יספר לי
ובעצם הכי מעצבן אותי היא האפשרות להכניס לבית שלך מחלות - חשבתי על זה ... שוב ...והגעתי למסכנה שאם הם היו עושים את זה מוגן זה לא היה כל כך מפריע לי
אולי בגלל שאני נדבקתי פעם במשהו שהשפיע עליי קשה ויש לי רק אמונה אחת מי גרם ומי מפיץ פה מחלות בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
יעל16/09/2009זו גם פעם ראשונה שאני "רואה מקרוב " מקרה שכזה - ועוד מכירה את הנפשות הפועלות, תמיד זה היה בסיפורים,
אני אדם ישר ודבר כזה צורם לי!!!!
נראה לי שאת שלי אני חיייבת לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
יעל16/09/2009וגם אני לא מאלה שיראו שריפה בחוץ ויגיד " מישהו אחר כבר יתקשר" ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית
טלי מנדיוק16/09/2009לרוית,
נראה לי שהסיפור נוגע לך במיקרה בו הדביקו אותך במחלה, דבר שהשאיר אותך פצועה ופגועה.
אני מציעה לך במקום להשקיע אנרגיה בחיים של אחרים, להשקיע אנרגיה לרפא את הטראומה שעברת.
המון הצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך עושים את זה
יעל16/09/2009יכול להיות!
השאלה היא איך עושים את זה ? ..אני לא ממש מסוגלת לדבר על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית
טלי מנדיוק16/09/2009לרוית,
אני מציעה לך לגשת למספר שיחות עם איש טיפול.
בברכה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)