מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשרי10/11/2009
שלום. אני בת 15
לפעמים יש לי מן "מצבים" כאלה שבהם אני פשוט שמחה בלי סיבה נראת לעין. פשוט אושר בלתי מוסבר מציף אותי, ובאמת שאין סיבה לכך. יש לי אנרגיה מוגברת, אני מדברת מהר מלא מחשבות רצות לי בראש, כל דבר מלהיב אותי אני מדברת ועושה דברים בלי לחשוב, אני מרגישה שאין לי שליטה על זה ואני לא מפסיקה לחייך. כשזה קורה לי בבצפר אני יודעת שאנשים חושבים שזה מוזר ובזמן שזה קורה אני חושבת על זה שאנשים חושבים כך, אבל עדיין ממשיכה להתנהג ככה וזה קורה כל כך מהר ואני מאבדת את חוט המחשבה. זה בדרך כלל קורה לכמה שעות ואז המצב רוח יורד בהדרגה עד שאני מרגישה רע או שהוא מתאזן.
תמיד היו לי בעיות חברתיות, קשה לי להתחבר עם אנשים. קשה לי להחזיק שיחה, לפעמים גם עם חברות קרובות. אני רואה אנשים שכל כך קל להם להתחבר עם אנשים ולדבר ולצחוק ואני פשוט חושבת זה לא פייר וזה מעורר בי קנאה. אני בדרך ככל הילדה הזאת שבצד, שלא חלק מהקבוצה, שלא אוהבת לשבת עם הרבה אנשים ולא מרגישה איתם בנוח. אבל חברות קרובות שלי רוצות לשבת עם עוד אנשים, ואני מרגישה שהן לא רוצות להיות איתי ושלא כיף להן איתי. מצבי החברתי מכניס אותי לדיכאון לעיתים די קרובות. כשאני מדוכאת וצריכה ללכת לבצפר זה מבאס אותי ברמות ואני מזלזלת בלימודים. בבצפר אני פשוט אדישה ואין לי רצון לדבר עם אנשים. כשאני נמצאת בבית אני מרגישה עצבות וכעס על עצמי.
כל המצב הזה מאוד מטריד אותי. אשמח לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרי
ד``ר חיים היילפרין11/11/2009ממכתבך עולה שאת נערה נבונה מאד, בעלת מודעות עצמית מפותחת ופתיחות (לפחות במכתבך)... בקשי מהוריך לאפשר לך להפגש עם פסיכולוג/ית המטפל/ת בילדים בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית; רק בשיחות עם הפסיכולוג/ית ניתן יהיה לקבל תמונה מדוייקת של מצבך הריגשי ולעבור את התהליך הצמיחתי שיסייע לך להתמודד באופן מיטבי עם הבעיות שהעלית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)