לא מספרת לסבתא..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מספרת לסבתא..
    דידי
    17/11/2009

שלום לכולכם,לפני כשנה ביתי אובחנה כחולה במחלה כרונית ובשל כך היא לוקחת תרופות יום יום.
    כמובן שהוריי ואחיי יודעים ממני על מחלתה והיא שיתפה את הוריי מרצונה המלא(בת 10).
    היא בקשר מצוין גם עם משפחתו של בעלי אך אסרה עלינו לספר להם בטענה שסבתא "פולטת דברים"ןשהיא אינה בוטחת בה.כבר שנה עברה ולי מאד קשה עם "הסוד"הזה
    בעלי אומר שבגדול הילדה מכירה את הפה של טימו והוא חושב שיש לכבד את רצונה וכאשר היא תהיה נפשית לספר זה יגיע ממנה .אציין שרק לפני חודש היא שיתפה על דעת עצמה את אחותה ואחייה ולאחר מכן אמרה לי שהם יודעים.ברור לי שאני צריכה לתת לה את הספייס שלה ושלוקח לה זמן לעכל את המחלה ולשתף,מצד שני ,לא נעים לי מחמותי שתשמע על זה במקרה ממשהו (העולם קטן)ואיך אנחנו ניראה בעינייה?!אני חושבת שכמה שנחכה עם זה כך יהיה יותק קשה לספרלפחות מבחינתי.אשמח לדעתכם המקצוית דידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מספרת לסבתא..

הוספת תגובה

• לדידי

טלי מנדיוק
    17/11/2009

לדידי שלום רב,

אכן דילמה.
    אני הייתי הולכת עם בקשתה של הילדה, ומשתפת לאט לאט ובקצב שלה.
    החשוב ביותר שאת ובעלך תקבלו את ההחלטה ותהיו שלמים איתה, על יתרונותיה וחסרונותיה.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ,

דידי
    17/11/2009

אך כאשר אני חושבת על העניין בצורה הפוכה שאני הסבתא הייתי נפגעת מחוסר השיתוף .אני מקווה שכאשר היא תגלה היא תבין אותנו תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו