מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים עם האםנומי03/12/2009
שלום רב ,
כאמור אני בת 39 ויש לי בעייה בקשר עם אימי שנמשכת למעשה מגיל הילדות,בוא נאמר שאף פעם לא הסתדרנו כ"כ,אנחנו מאוד שונות האחת מהשנייה. גיל ההתבגרות היה רצוף במריבות ולמזלי הרב עזבתי את הבית בגיל 24 והתחתנתי כיום יש לי 4 ילדים.
כרגע המצב הוא שאמא בכלל לא בקשר איתי של טלפונים או ביקורים,אמנם כשאני מתקשרת אליה היא עונה לי ואף עושה טובה שמדברת איתי אבל היא לא מתעניינת כלל בנכדיה ולא מתקשרת לבדוק מה שלום או לאמר יום הולדת שמח.
כרגע היא לא נמצאת בקו הבריאות ואני מבקרת אותה בבי"ח בפעמים כשהיא שם ואני מבינה שצריך לכבד את ההורים והכל וצריך תמיד להתנהג אליהם יפה ובכ"ז הם מבוגרים והם הביאו אותי לעולם הזה ואבא שלי תמיד אומר לי להתקשר אליה ולשאול בשלומה ואני תמיד מוצאת את עצמי דוחה את המשחמה הקשה הזאת כי אני יודעת שאין לי בעצם מה לאמר לה ולא נראה לי גם שכ"כ מעניין אותה לשמוע מה יש לי להגיד.
מה שאני שואלת בעצם ומצטערת על הילבול והאורך זה האם אני צריכה בכ"ז לשנס מותניים ולהתקשר אליה בצורה קבועה (למשל היום יום הולדתה ואני מחוייבת להתקשר) או שאני יכולה להמשיך עם המצב הקיים כרגע שאומר מבחינתי שאם היא לא מתייחסת אלינו ולא מתקשרת לנכדים שלה אז לי אין בעצם מה לדבר איתה ואולי זה קצת משפיל אפילו להתחנף לאישה שלא איכפת לה מימך אפילו אם היא אימך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנומי
טלי מנדיוק03/12/2009לנומי שלום רב,
עם רגשות לא מתווכחים.
יש בתוכך מטענים רבים וקשים אודות האמא, וזה לא קל.
למרות שאת בת 39 נראה שאת עדיין לא מבינה את הנכות הריגשית שלה, ותופסת אותה (את נכותה) כדחייה שלך ושל הילדים.
אני הייתי מציעה לך לגשת למספר שיחות עם איש מקצוע על מנת לגבש ראייה עמוקה לגבי הקשר עם האמא, ורק אחר כך להחליט איך את ממשיכה מפה.
המון הצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)