מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חמותי לעתידליאת13/12/2009
שלום,
אני מאורסת לבחור מאוד נחמד. הבעיה היא אמא שלו. היא אשה שתלטנית ומגעילה. אותי היא לא אוהבת מאז ומתמיד, אבל בעצם היא לא אוהבת אף אחד. אני בן אדם די חם מזג וכבר מזמן הייתי רוצה ויכולה להגיד לה בדיוק מה שאני חושבת עליה, היא אשה נורא מעליבה שחושבת שזה מתפקידה לומר לכל העולם מה הם צריכים לעשות, איך הם נראים וכו', בעוד שהיא לא מיישמת אף אחת מהעצות. אבל, אני יודעת שבן זוגי לא אוהב להיכנס לעימותים וזה מאוד חשוב לו לשמור על שלום בית. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
טלי מנדיוק13/12/2009לליאת שלום רב,
את בת מזל שהינך מאורסת לבחור נחמד, שלא אוהב מלחמות ומעדיף שלום.
הייתי מציעה לך בעתיד ללמוד ממנו - ובאמת להיות סובלנית, עם חשיבה חיובית, ובעיקר להיות רגישה לבן זוגך.
אתם בתחילת החיים במשותפים ולכן ורצוי לקבל החלטה עקרונית וחשובה לגבי הצורך בנ'שימה ארוכה' עם אמא של בן זוגך.
המון הצלחה וסבלנות,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה גם להעזר בפורום חמיות כלות
איילת09/01/2010בוואלה יש פורום נחמד בנושא חמיות כלות, תנסי שם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)