חתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתונה
    מיקה
    27/12/2009

שלום,

לאחרונה קבענו תאריך לחתונה. בן זוגי מאוד מאוד מאוד עסוק - הוא עובד בעבודה שדורשת השקעה מרובה וגם לומד תואר שני וכמובן יש את הדברים של החתונה. כל זה מוביל לכך שהוא מאוד עסוק ולחוץ וזה גורם לו להיסגר בתוך עצמו, לצערי ברגע שהוא נסגר ולנוכח העובדה שבקושי יוצא לי לראות אותו למרות שרנו חיים יחד, אני מתחילה להיות יותר רגישה ונפגעת יותר בקלות ואז כל מילה הופכת לריב, בגלל הלחץ שלו והרגישות שלי. זה שנוספו לזה ההכנות של החתונה בטוח לא הוסיף. אני יודעת שמה שחשוב לשנינו זה שאנחנו ביחד ואוהבים ולא הייתי רוצה להרוס את זה בשום פנים ואופן בגלל חתונה. מה עושים? איך שומרים על רוגע ושלווה בתוך ההוריקן של הלחץ.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתונה

הוספת תגובה

• למיקה

טלי מנדיוק
    27/12/2009

למיקה שלום רב,

ראשית אני מאחלת לכם מזל טוב לרגל הנישואין!!!!!

את מתארת מצב מאוד שכיח, ואוניברסלי.
    זוג צעיר, מאוד עסוקים (לומדים...עובדים...), מתרוצצים כל היום, ובנוסף ההכנות הבלתי נגמרות של אירוע החתונה....

סדרי עדיפות, חלוקת "עבודה", שיתוף פעולה וכו'...זה חלק "מהגו'ב" של להיות זוג.

עצתי לכם להיות יותר מתוכננים, איך אתם משלבים בתוך החיים שלכם את כל המטלות וגם את הזמן שלכם ביחד כזוג.
    חייב להיות פה תכנון משותף.
    זה לא אומר שהתוצאה תהיה 50 - 50. חצי חצי...
    אבל ברור שצריכה להיות חלוקה כל שהיא בהתאם למצב האוביקטיבי בו אתם נתונים.

עצה חשובה לא פחות - אל תנהלו "פנקסנות".
    פשוט שבו ותתכננו מי עושה מה וכמה לפי המצב והזמן שיש.
    ותפרגנו אחד לשני.

תנהלו את חייכם ביתר יעילות.
    מדובר פה על ניהול זמן.

המון מזל-טוב!
    בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו