בעיות משפחתיות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות משפחתיות.
    רוני גולן
    12/01/2010

שלום.יש לי בת חיילת ובן נער בוגר.מאז היותה ילדה,בעלי שהוא אביה,לא הסתדר איתה,לא גילה כלפיה יחס חם ואהבה ולעתים היה מפצה אותה בפרצי קניות שלך בגדים.כשהתבגרה ,הגיע לידי התפרצויות וצעקות שגרמו לה לטינה כלפיו ולכך שהפכתי למגוננת כלפיה.היום כשהיא חיילת וזקוקה לדמי כיס מאיתנו, הוא מסרב לעזור לה,גם בהחזקת הפלאפון ויש לציין שאני,למרות שאני עובדת,מוחזקת בתקציב חודשי שלא מאפשר לי חריגות.כך הוא שולט בי וחוסך לעצמו.הוא מתגרה בה כשמספר לה שהוא עומד לקנות אוטו חדש והיא ממורמרת.לאחרונה התפרצה כלפיו באופן קשה.הוא לא נשאר חייב ואמר:אני עובד בשבילי ולכן אני נותן את השאריות.בעלי מסרב לבוא לכל סוג של טיפול.אני מרוויחה כשלושדת אלפים שח ואף פעם לא יודעת מה באמת הוא מרויח.איך אני יכולה לעזור לבתי.יש לציין שהתקשרתי למפקדת שלה וסיפרתי לה על המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות משפחתיות.

הוספת תגובה

• בעיות אם אמא

אנונימוס
    06/01/2015

אני לא מרגישה אני בטוחה שאמא שלי מפלה אותי מאחיי האחרים אני מגלה זאת בכל מיני סיטואציות של אמא שלי ואחיי ונזכרת שהייה לי בדיוק אותו הסיפור ואמא פונה אל זה אחרת אני צריכה עזרה דחופה היא בבקשהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות אם אמא - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    07/01/2015

מהי השאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

ד``ר חיים היילפרין
    13/01/2010

הצטערתי לשמוע על עמדתו של בעלך לגבי הילדה ובכלל. עמדה שכזו היא בלתי נסבלת ובצדק מעוררת תרעומת רבה בך ובילדה. אין בנמצא פתרון קסם, אלא מדובר יותר במזעור (או ניהול) נזקים: מאחר ואת כואבת בעיקר את קשייה הכספיים של בתך, עצתי לך היא להעביר ממנה אליך את הויכוח עם בעלך על הכספים הניתנים לה. במילים אחרות, חרגי ביודעין ממסגרת התקציב שבעלך כופה עליך, תני לילדה על פי צרכיה, לפי שיקול דעתך, והתעמתי עם בעלך כשיבוא אליך בטענות. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על תגובתך וכך אעשה.

רוני גולן
    13/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי אם תנסי

רועי
    14/01/2010

אולי אם תנסי לשכנע את בעלך לראות טיפול, כי זה בדיוק מה שהוא צריך, והוא יראה את הדברים מגורם שלישי... אולי הוא ישתכנע
    חוץ מזה, אני לא יודע מה הלך שם.. אבל אם הבת שלו מתפרצת עליו, ואת מגוננת עליה זה מכניס אותו למצב נורא בודד, מה שגורם לו להגיד דברים כמו "אני עובד בשבילי, ואתם מקבלים שאריות"
    אולי אם תנסי לתמוך בבעלך קצת.. ולדבר איתו בהגיון אחרי שהוא ירגיש שאת לצידו
    הצעדים יהיו שונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו