מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא מזניח ומתעלםYael18/01/2010
אבא שלי איננו מתחשב בצרכי המשפחה. דברים אשר אינם נוגעים לו-אינם מעניינים אותו כל עוד סדר יומו איננו נפגע. כך לדוגמה: מפגעים בבית אינם מתוקנים- אלא אם הם מפריעים לו בעיסוקיו. דלתות, קירות שבורים במשך שנים והזנחה ללא כל התייחסות מצידו. היום החליט כי הוא מסיר את הכבלים- משום שהוא צופה בחדשות באינטרנט ועל כן "אין בהם צורך". אימי בוכה בערבים משום שהיא משתעממת ולא מוצאת עיסוק וכך נאלצת לשמוע את אחי רבים על המחשב--משום שהמחשב תפוס כל שעות היום על ידי אבי (שמהמר דרכו בבורסה) ובמספר השעות המצומצם שהוא מותיר אותו פנוי מתגלעות מריבות בין האחים מי ישב לידו. כך, אימי נאלצת לישון מוקדם משום שהערבים ארוכים ומשעממים. אבי מצידו מורגל לישון מוקדם ולאחר שהוא מסיים עם ההימורים והחדשות הוא עולה לישון ללא התייחסות ואף זלזול במחאותינו.
אימי כמובן רבה איתו בנושא אך תמיד הוא מפצה אותה עם איזו מיטה מתכווננת או חפץ מאוד יקר ומיותר אחר. אני מציינת זאת משום שאין זו בעיה כספית שבגללה מנתקים את הכבלים או מונעים מאיתנו דברים מהותיים אחרים אלא סתם משום שאבי מתייחס רק במידה ומשהו מפריע לו אישית. ניסנו הכל--לדבר איתו--להפסיק לדבר איתו כמחאה--כלום לא עוזר. הוא מרוכז בעלמו ואימי נכנעת ומפסיקה לכעוס עליו כשהוא מפצה אותו בדברים אחרים. כמובן שאנו הילדים אף פעם לא "מפוצים" וזוכים בעיקר ללגלוג והתעלמות. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד``ר חיים היילפרין19/01/2010הצטערתי לקרוא על ערלות הלב של אביך. לדאבוני, כבת שלו, אינך יכולה לעשות הרבה כדי לשנות את התנהגותו. (לאימך עשוי להיות "מנוף" משמעותי יותר עליו - כמו ריחוק או איום בפרידה - אך אני בספק אם במסגרת יחסיהם גם זה יהיה אפקטיבי. האם ישנו סב, דוד או דמות משפיעה אחרת בה תוכלי להסתייע?) לא ציינת את גילך, אך עבור ילדים רבים המבוגרים מספיק (בד"כ אחרי צבא), הפתרון היחיד הוא פשוט ...לעזוב את הבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים שלום
יעל19/01/2010אני בת 24. סיימתי את התואר הראשון שלי ואני אכן מתכננת לעזוב בקרוב. פניתי בשביל אחי הקטנים אשר גרים בבית ובשביל אימי. דיברתי עם אימי על כך הערב ואנחנו מגבשות תוכנית פעולה. אני מודה לך על התייחסותך :) יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)