בעיות עם ההורים של בעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם ההורים של בעלי
    חסוי
    17/02/2010

היי,
    יש לי בעיה סבועה מאוד......
    אני ו"חמי" ( אני לא אוהבת אפילו לקרוא לו ככה....אנחנו לא אוהבים אחד את השני מאוד.
    הוא מצטער שהבן שלו לא התחתן עם עשירה אשכנזיה (וכן הוא דאג להגגיד לי את זה). ואני מבחינתי לא אוהבת את האופן בו הוא גידל את בנו - בעלי היום אבא לביתנו!
    לפני מסםר ימים העניינים בינינו אפילו נהיו יותר גרועים ודי שתפנו אחד את השני בקללות (כן זה הגיע כי כדי כך).
    יש לציין שאנחנו גרים בחצר שלו עקב מצב כלכלי קשה.
    אני מאוד מנסה לעשות הכל כדי להסתדר איתו אבל הוא לא בן אדם קל ( ולא רק אני יכולה להעיד על כך). שוב, נחזור ללפני כמה ימים.. הוא קילל אותי ואני אותו וכמובן שלצערי בעלי באמצע.
    המצב ביני לבין בעלי לא טוב כבר שנה (זה הזמן שאנחנו גרים פה). אנחנו מתקשרים פחות וגם כמובן שבעוד הוא אינו "מגן" עליי מפני אביו (לא פעם אחת הוא העמיד אותו במקום ואמר לו שאני הבחירה שלו והוא האב, צריך לקבל את זה) הסקס לא משהו (התדירות).
    אני אובדת עצות
    נא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם ההורים של בעלי

הוספת תגובה

• לליאת

טלי מנדיוק
    17/02/2010

לליאת שלום רב,

הצטערתי לקרוא את פנייתך בגין אלימות נפשית ומילולית בתוכה את חיה.
    אין מנוס, עליכם לעזוב מידית את בית הורי בעלך ולמצוא קורת גג חלופית (רצוי עצמאית משלכם).

אין שום דרך או פתרון אחר, פשוט לכו משם מיד.
    אחר כך שקמו את הקשר הפגוע שלכם.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו