מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסתדרת עם אמא של בעליניקי21/10/2007
אמא של בעלי מוציאה אותי מדעתי, אין דרך אחרת להציג את זה.
הם גרים די קרוב אלינו (20 דקות חצי שעה הליכה) והיא פשוט "קופצת" מתי שבא לה, בלי להודיע, נכנסת אלינו הביתה בלי לשאול אם נוח או לא, משחקת עם הילדים ותוך כדי זורקת הערות על דברים שאנחנו (כש"אנחנו" אומר "אני") לא עושים נכון. אחרי זה היא עוברת להערות כלליות יותר על הבית ועל הבישול תוך כדי אנחות וכשהיא אומרת שכואב לה הלב לראות את הבן שלה והנכדים שלה חלשים כאלה כי הם לא אוכלים טוב.
פעם אחת נשברתי ואמרתי לה שהיא יכולה להאכיל אותם אם היא רוצה, אז היא עשתה סצינה עד שביקשתי סליחה בסוף.
בעלי יודע אבל אומר שאין מה לעשות וגם אותו היא שיגעה בילדות.
מה אפשר לעשות? היא ממררת את חיי עד כדי כך שאני חושבת לעבור דירה או להגיד לה שלא תבוא כשאני בבית, אפילו שזה יעשה פיצוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניקי
ד``ר חיים היילפרין22/10/2007מה שחסר ביניכן מזה שנים היא שיחה רצינית – כנה, פתוחה, ישירה – על תחושותיך! אם, כצפוי, הגברת לא תואיל להיענות לבקשותיך – או אפילו להקשיב לך – אין מנוס מלהציב בפניה גבולות. (משהו בנוסח, "אשמח לארח אותך אצלנו בתנאי שתודיעי לי/ תתאמי איתי את בואך מראש/ לא תעירי הערות פוגעות" וכיו"ב.) אם הגברת לא תעמוד בתנאים, הפעילי את הסנקציות שנקבעו מראש (כמו לנעול את הבית בפניה), כך שבכל מקרה תצאי נשכרת ככל האפשר בנסיבות הנתונות – או ש"תרוויחי" חותנת שאפשר לחיות איתה, או שתפטרי מחותנת בלתי אפשרית. (גם בעלך מבין שאתן צועדות ממילא לקראת פיצוץ, כך שאין לך כאן מה להפסיד.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)