מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחני11/05/2010
היי אני בחורה בת 30 פלוס , לאחרונה הכרתי בחור דרך אחד האתרים אני ראיתי תמונות שלו והוא גם ראה את שלי ,דיברנו בטלפון כמה פעמים בשבועיים שלוש האחרונות השיחות שלנו נהיו מרתקות , אני נהנית לדבר איתו ונראה גם הוא , פעמיים אמר שהוא בא להיפגש מאחר שלא גרים אחד קרוב לשני , אך לא הסתדר לו ולא הגיע ... כל הזמן הוא טוען שהוא עובד קשה ועד מאוחר , אני מבחינתי מעצבן אותי שאנו מדברים ד"כ הרבה דרך הצט ועוד לא נפגשנו וכבר אמרתי ו את זה כמה פעמים , וכמה פעמים ביקשתי ממנו לא לפנות אליי במייל או בצט כל עוד אנו לא נפגשים , ובסוף חוזרים ומדברים ... אך אני בפעם אחרונה אמרתי לו שלא יתפלא אם אני לא עונה למיילים או הודעות שלו , כי אנ כבר לא מוכנה לדבר אם לא ניפגש ,, ואמרתי לו שאני מרגישה שהוא משחק בי והוא לא אכפת לו בכלל .. וכנראה הוא נפגע זה ,האם נהגתי נכון האם צריכה לעמוד על זה שניפגש הוא תמיד אומר לי ניפגש בקרוב הוא רק רחוק ממני ב חצי שעה נסיעה אך טוען שהוא עובד עד מאוחר וגם בשבתות הוא עסוק ....... מה לעשות ???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחני
טלי מנדיוק12/05/2010לחני שלום רב,
אם את אכן בשלה ורוצה קשר זוגי, אין סיבה שתמשיכי את הקשר הוירטואלי במחשב.
התנאי להמשך קשר זה הוא פגישה מיידית, כל תרוץ איננו מתקבל.
אם הוא מסרב נתקי את הקשר איתו.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)