מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים במשפ'רונית18/05/2010
שלום לכולם,
אני כותבת לכם,שוב...מנסה לתקוף את הבעייה מכיוון אחר.
הבעייה שלי קשורה למשפ' המורחבת יותר,אמא אבא ואחים.
כל חיינו,אימי העדיפה יותר בנים כנראה בגלל המנטליות המזרחית שלה ומאיך שגידלו אותה בעצמה,הבנות תמיד נידחקו לפינה ובעיקר אני שתמיד ניראיתי לאמא שלי שונה כ"כ וגם תמיד היתמרדתי בה ולא הסכמתי לקבלה כמו שהיא.
כשהתבגרתי חיפשתי כל הזדמנות לברוח מימנה אבל לאחר שהתחתנתי ונולדו הילדים,אני מאוד רוצה להיות איתם בקשר וגם עם אחיות שלי אבל מאידך,מצידם אין שום היענות והם לא מזמינים אותי או מנסים לשתף אותי בכל דבר הקשור למשפ',ממש כאילו עשו עליי קרוס ,יכול להיות גם שהעניין הכספי קשור לזה מכיוון שהם נחשבים למשפ' אמידה ואני כרגע לפי בקריטריונים שלהם מוגדרת כ"ענייה" והם גם קצת סנובים חברתיים שכאלה.
אני מאוד עצובה מהעניין הזה וזה ממש מדיר שינה מעיניי,אני מתגעגעת אליהם וגם לאורח החיים שלהם שאין לי אותו יותר וגם לקירבה של אחיות שלי,אני מואת את עצמי אפילו מתקשרת ומתחננת שיזמינו אותי(כן הגעתי לשפל המדרגה הזאת) אבל תמיד הם אומרים שאין מקום או שזה לא יוצא,זה שובר אותי מבפנים,אני לא מבינה איך אם יכולה להפנות כך עורף לילד שלה,בשר מבשרה שהיא ילדה,אני יודעת שלעולם!!!!אני לא אוכל לעולל זאת לאחד מילדיי,להיפך,תמיד אדאג לקרב אותם אליי בכל היזדמנות,איך היא מסוגלת לעשות את זה? איזה לב מאבן.....
תודה וסליחה כרגע אני בסערת נפשות ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
ד``ר חיים היילפרין18/05/2010כאשר קרובי משפחה (ואנשים בכלל) אינם רוצים בקרבתנו (גם לאחר שהבהרנו היטב את רצוננו בקרבה), לא נותר לנו אלא להתאבל עליהם ולהסתגל למציאות הזו, עגומה ככל שתיהיה. טפחי תמיד קשרים רק עם מי שמעריך אותך ורוצה את קרבתך. את שווה הרבה יותר מהפירורים שאחיותיך יהיו מוכנות לזרוק בכיוונך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)