מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות ילדים וזוגיות - דחוף ביותרריקי31/10/2007
אני בת 33 נשואה ואם לבת ארבע ובן שנתיים. לאחרונה אני מרגישה שאני חיה בתוך סיר לחץ, בני הוא ילד עם "קריזים" אם משהו לא נעשה כרצונו הצרחות מתחילות ומשם זה מתגלגל הלאה. עם הקריזים האלה למדתי פחות או יותר להתמודד.
בתי גם כן, בדרך כלל בשעות הערב מתחילה להתנהג כמו בת שנה - צורחת על שטויות וקורעת לעצמה את הגרון בצרחות האלה - זה מטריף אותי.
עם בעלי הזוגיות שואפת לאפס - החשק שלי למין ואליו ירד כבר מזמן מתחת לאפס הוא גם הודיע לי שהוא מאוכזב ממני גם בגלל המין וגם בגלל שאני לא עושה דברים בבית - ואתמול הודיע שהוא "מניף את הדגל וזה תלוי רק בי עכשיו"
בימים האחרונים אני מרגישה שאני ממש לא סובלת את הילדים שלי ואת בעלי - היום בבוקר אחרי צרחות של הבן (המסכן גם חטף ממני פליקים בגלל שאני התעצבנתי מה שגרם למעגל סגור ביני ובינו) ולמעשה זה די הדדי כי הם כל הזמן מבקשים רק את אבא(עד לפני כמה ימים לא ויתרו עלי לשנייה).
אני כבר ממש אובדת עצות ורק רוצה לקום לעזוב הכל ולברוח - לא רוצה את הילדים ולא כלום - פשוט מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאם הצעירה
טלי מנדיוק31/10/2007לאם הצעירה שלום,
אכן לא קל. את מתארת שני ילדים קטנטנים שמגיבים בבכי, צרחות ואי שקט. בעל שמתקשה לתמוך ולעזור לך. ואני מניחה שאת מרגישה כרגע יאוש, חוסר אונים ודיכאון.
אני ממליצה לך במיידי - לפנות עוד היום לרופא המשפחה ולבקש עזרה תרופתית. דבר שיסייע לך להתאזן נפשית במיידי. כך תוכלי להיות רגועה יותר, שמחה, סובלנית.
בנוסף, אני ממליצה לך /כם לקבל עזרה מקצועית בנושא הזוגיות, וכן הדרכת הורים לגבי 'סדרת חינוך' לקטנטנים.
אמא ואבא הם הקברניטים של האוניה. ברגע שאתם במצב לא מאוזן, האוניה לא מתפקדת. וה'עובדים' על הסיפון מסתובבים בה 'כשיכורים'.
בבקשה ממך, קומי ועזרי לעצמך.
התחזקותך חשובה ודראמטית לך ולכל המשפחה.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)