בעיות ילדים וזוגיות - דחוף ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ילדים וזוגיות - דחוף ביותר
    ריקי
    31/10/2007

אני בת 33 נשואה ואם לבת ארבע ובן שנתיים. לאחרונה אני מרגישה שאני חיה בתוך סיר לחץ, בני הוא ילד עם "קריזים" אם משהו לא נעשה כרצונו הצרחות מתחילות ומשם זה מתגלגל הלאה. עם הקריזים האלה למדתי פחות או יותר להתמודד.
    בתי גם כן, בדרך כלל בשעות הערב מתחילה להתנהג כמו בת שנה - צורחת על שטויות וקורעת לעצמה את הגרון בצרחות האלה - זה מטריף אותי.
    עם בעלי הזוגיות שואפת לאפס - החשק שלי למין ואליו ירד כבר מזמן מתחת לאפס הוא גם הודיע לי שהוא מאוכזב ממני גם בגלל המין וגם בגלל שאני לא עושה דברים בבית - ואתמול הודיע שהוא "מניף את הדגל וזה תלוי רק בי עכשיו"
    בימים האחרונים אני מרגישה שאני ממש לא סובלת את הילדים שלי ואת בעלי - היום בבוקר אחרי צרחות של הבן (המסכן גם חטף ממני פליקים בגלל שאני התעצבנתי מה שגרם למעגל סגור ביני ובינו) ולמעשה זה די הדדי כי הם כל הזמן מבקשים רק את אבא(עד לפני כמה ימים לא ויתרו עלי לשנייה).
    אני כבר ממש אובדת עצות ורק רוצה לקום לעזוב הכל ולברוח - לא רוצה את הילדים ולא כלום - פשוט מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאם הצעירה

טלי מנדיוק
    31/10/2007

לאם הצעירה שלום,

אכן לא קל. את מתארת שני ילדים קטנטנים שמגיבים בבכי, צרחות ואי שקט. בעל שמתקשה לתמוך ולעזור לך. ואני מניחה שאת מרגישה כרגע יאוש, חוסר אונים ודיכאון.

אני ממליצה לך במיידי - לפנות עוד היום לרופא המשפחה ולבקש עזרה תרופתית. דבר שיסייע לך להתאזן נפשית במיידי. כך תוכלי להיות רגועה יותר, שמחה, סובלנית.

בנוסף, אני ממליצה לך /כם לקבל עזרה מקצועית בנושא הזוגיות, וכן הדרכת הורים לגבי 'סדרת חינוך' לקטנטנים.

אמא ואבא הם הקברניטים של האוניה. ברגע שאתם במצב לא מאוזן, האוניה לא מתפקדת. וה'עובדים' על הסיפון מסתובבים בה 'כשיכורים'.
    בבקשה ממך, קומי ועזרי לעצמך.
    התחזקותך חשובה ודראמטית לך ולכל המשפחה.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו