בעיות-בבקשה תקראו למרות שזה ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות-בבקשה תקראו למרות שזה ארוך
    אסתי
    18/06/2010

שלום יש לי המון בעיה אני ובעלי מתווכחים ורבים הרבה בעלי הוא בנאדם שאם יש חילוקי דעות או ויכוח קטן ואני רוצה לשבת לדבר איתו על כך וללבן דברים אז אין לו הרבה סבלנות והוא אומר שתמיד אני חייבת להיות צודקת שזה לא נכון והוא מתפרץ באמצע השיחה ולא יודע לכבד וחייב להגיד כל מיני דברים לא יפים עלי באמצע וכמה שאני מדברת זה לא עוזר. ויש עוד בעיות איתו כמו שהוא לא צפוי ומתהפך לפי הקריזות שלו היום הוא יכול לאהוב ומחר לא לסבול. הוא גם שקרן לא קטן. אני רוצה לתת דוגמאעל משהו שקרה אתמול. הייתי עם ביתי בגינה בערך שעה כשעלינו הביתה הוא שמע מוסיקה בעוצמה מאוד גבוהה אז ביקשתי שינמיך קצת אז הוא אמר את רואה רק באת אי אפשר להנות בבית הזה בשביל מה באת היית נשארת למטה אני לא מנמיך אז ביקשתי שוב אז הוא כיבה את הטיפ ואמר לי אשה רעה יש בך רוע את צרת עין כואב לך שאני נהנה ממשהו ,סציומטית,אגואיסטית ומבטים מגעילים מפה עד ירושלים.
    היום לא עשיתי איתו ברוגז אבל עניתי לו בקרירות מהרגע שהוא בא מהעבודה הוא עובר לידי ואומר סציומטית אח"כ אגואיסטית אח"כ אשה רעה וכו'... ואפילו ליד ביתי הוא אומר עלי כל מיני דברים לא יפים. היום בערב איך שהוא יצא שדיברנו שתי דקות אני לא זוכרת מה הוא אמר ואמרתי לו שאיך שהוא התנהג אתמול ככה לא מתנהגים וכו' הוא מצדיק את עצמו ואומר שכל השבוע הוא מתחשב בי ולא שומע מוסיקה אז פעמיים בשבוע הוא רוצה לשמוע ולי זה מפריע שאני סציומטית וצרת עין אמרתי לא שזה לא נכון שישמע אין לי בעיה אבל יותר נמוך או שישמע פול ווליום שכאני למטה עם הילדה אז הוא אומר את לא תגידי לי מתי לשמוע את לא תחליטי בישבילי מפה לשם תוך כדי שיחה כעסנית(כי הוא לא יודע לדבר בכבוד ובשקט) הוא קם הלך לחדר ואמר אין לך מה לדבר איתי כבר לפני שנה אמרתי לך שניגמור את הסיפור בנינו ואת התחננת. אמרתי לו תלך אני לא מתחננת לפניך אתה רוצה לשבור את הכלים אז תשבור כרגיל אתה לא מתמודד עם כלום במקום שנשב ונדבר ונבוא אחד לקראת השני זה הפיתרון שלך. אמרתי לו תלך ממחר אם אתה רוצה נראה מי תסבול אותך. כשהוא הלך לישון הוא אמר משהו על הכביסה אז אמרתי לו מה אכפת לך אתה גם ככה הולך מחר(לא שאני לא פוחדת אני מאוד אבל כמה אפשר להראות לו פחד).
    אז הוא אמר לי אני ילך מתי שאני יחליט.
    אני חייבת לציין שאני מאוד פוחדת אין לי עבודה מסודרת בכלל אין לי הורים ולא אחים (עם חמותי אנו לא בקשר טיפוס נוראי התפוח לא נופל רחוק מהעץ)אנו בני 39 בערב יש לנו בת אחת בת תשע.
    אין לנו בית משלנו מה יהייה איתי אני מאוד פוחדת מאוד עצוב לי אני מרגישה לבד ומפוחדת.
    אין לי כוח . אפילו את העבודה שיש לי אין לי כוח לעבוד .
    כל פעם שאומרים לו משהו זה הופך לריב כמה אפשר בלי חום ואהבה בלי תשומת לב בלי כלום.
    כל הזמן אני צריכה להתחנן לתשומת לב לאיזה חיבוק איך שהוא בא הביתה זה טלויזיה או מחשב .
    לא להמליץ על יעוץ כי אין כסף ובעלי לא רוצה תעזרו לי כאן בבקשה מה עלי לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאסתי

ד``ר חיים היילפרין
    19/06/2010

הדרך לצאת מהמילכוד בו את מצוייה מתחילה בדיוק בגבולות שהצבת לבעלך (למרות פחדיך - כל הכבוד!). לאף אדם אין זכות להשפיל אותך כפי שהוא נוהג לעשות, ואם הוא אינו מתכוון לשנות את התנהגותו - ואף לגשת יחד איתך לטיפול זוגי - באמת מוטב לך להיפרד ממנו. אם לא תשמרי על כבודך (בזוגיות ומחוצה לה), תמיד תרגישי מנוצלת, מושפלת ובודדה; כשתציבי גבולות, תמצאי שאנשים דווקא יכבדו אותך וירצו בקרבתך. ואגב, ניתן לקבל תמיכה והכוונה גם בחינם או בעלויות נמוכות דרך בריאות הנפש, קופות החולים, שירותי הרווחה או העמותות למניהן. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

אסתי
    20/06/2010

אתה צודק מטיפוס כזה עדיף להפרד, גם היום התווכחנו כי הילדה לא היתה ממושמעת והוא אמר לה מפגרת ומטומטמת ותחפשי לך אבא אחר אני לא אבא שלך יותר והיא התחצפה אליו וענתה לו שהוא מטומטם וכדומה אז הוא צבט אותה ודחף אותה על השולחן ואמר לה שהיא ילדה רעה ,הילדה בכתה ואמרה שנמאס לה מהעולם הזה ואיזה אבא זה ואמרה לי את בטח מצטערת שהתחתנת איתו בטח היית רוצה מישהו אחר ולא בא לי לגור בבית הזה עם האבא הכעסן הזה וכדומה לקחתי אותה אח"כ
    וירדנו למטה (יש לציין שלא הייתי מתערבת אבל כשהוא צובט אותה (פעם ב...) או אומר לה מפגרת ורעה ודווקא עליי נפלה ילדה כמוך קשה לי לא להגיב). למרות הכל התאפקתי ולא הגבתי לידה.
    כשהיא חיכת ה לי למטה הוא אמר לי שלא הייתי צריכה לשבת איתה בחדר כי הוא נתן לה עונש להיות שם אמרתי לו שהילדה היתה שבורה בגלל ההתנהגות שלו אמרתי לו שאני לא מוכנה שהוא ירביץ ירים עליה יד ושהוא מתנהג אליה בדיוק כמו שאליי והוא לא מתמודד עם כלום הפתרון שלו זה לשבור את הכלים ולהגיד ולאיים שהוא עוזב ובנינו נגמרה הקריירה ואם אני מנסה שנדבר שיחה נורמלית הוא לא יכול בלי להעליב לא יודע לכבד וכדומה.בקיצור ירדתי איתה לגינה וכשחזרנו הוא לא היה בבית חזר בעשר וחצי בלילה ולא לקח פלפון כשהוא חזר לא אמרתי לו איפה היית כלום בכוונה.
    לדעתי זה מעין הפחדה הוא ניסה לראות איך אני יגיב (הוא לא עושה זאת אף פעם).
    אמרתי לו שאנו צריכים ללכת לשמוע על חינוך ילדים(היא לא ילדה קלה) הוא לא מעוניין כמו שהוא לא מעוניין ללכת איתי לטיפול זוגי הוא אומר איתך אי אפשר את מקרה אבוד אין לך תקנה את חייבת להיות צודקת. אמרתי לו על הילדה אתה אומר אותם דברים אז הוא אמר היא יצאה כמוך.

טוב אין עם מי לדבר אין לו תקנה מה שלא יהייה הוא יאשים אותי בסוף.
    יש לו בעיה אם לטעות יש לו אגו מאוד גבוה.
    אתה אומר שעדיף לי להיפרד למרות שאין לי הורים ולא אחים ולא בית משלי ולא עבודה כמו שצריך
    איך לאן אני ילך איך אני יסתדר אפילו איזה מקצוע טוב ביד אין לי ואני מאוד פוחדת אז מה באמת אתה מציע בכל זאת להפרד ,האמת שרציתי לפחות לנסות להביא עוד ילד כדי שלביתי יהייה אח או אחות שלא תרגיש לבד וגם בשבילי מה אתה אומר? אני כבר בת 39 ואם אני לא יביא עכשיו אז מתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסתי

ד``ר חיים היילפרין
    20/06/2010

מסיבות שקצרה היריעה לפרטן כאן, הרעיון גרוע. המלצתי לך היא לפנות לטיפול באחת מהאפשרויות שציינתי בפניך ולפעול משם. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו