שאלה שקשורה לגיסתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שקשורה לגיסתי
    רונית אשטמקר
    21/06/2010

אני נשואה 4 שנים ואמא לתינוקת בת 9 חודשיים.חלק מהשנים אני גרה בארץ ועברנו לארה"ב.האנגלית שלי לא משהו.מצד המשפחה של בעלי רק גיסתי וארוס שלה גרים קרוב יחסית שזה בערך חצי שעה נסיעה.לעומת זאת ההורים והאח של בעלי גרים במרחק רב מאיתנו שככה לא רואים אותם רק עם זה ארוע מיוחד שאנחנו נוסעים לשם או שהם באים אלינו למשך שבוע .
    הבעיה שלי שאני בכלל לא רואה את גיסתי ובעלי בכלל לא בקשר עם אחותו הוא ניסה הכל אם זה שיחה אישית. היה מתקשר אליה בשעות הצהרים כי חשבנו אולי זה מפריע לחבר לארוס שלה שהיא מדברת בבית.ניסינו להזמין את עצמנו אליה ניסינו להיזמן אותה אלינו.או אפילו לעשות בביסיטר שתבלה עם התינוקת. איך תמיד יש לה סיבה והיא עסוקה וככה בעלי כועס ומעדיף לא להתקשר אליה ולא להטריד אותה כי היא לא תורחת ומתקשרת גם מידי פעם .וככה הקשר מתנק למשך המון זמן עד שההורים של בעלי מגעים ואז היא מגיעה אלינו.מה שמפריע לי המון שהיא מגיעה אפילו בלי הזמנה כאילו כלום לא קרה וזה ממש טבעי להגיע ולהעלם להמון זמן היא אף פעם לא תרים טלפון לשאל לשלומנו או תציע בביסטר או שניצא לקניות ביחד הפער ביננו שנתיים אני לא יודעת אם זה קשור או שבעצם השפה גם משפיעה.בעלי שאל אותה אם פגענו בה או בארוס שלה או עשינו משהו לא במקום והיא אמרה שהכל בסדר ביננו אני ממש לא מבינה מה הבעיה?והאם אפשר לפתור את הבעיה ?
    בעלי חושב שאין מה לעשות ואני צריכה לקבל אותה כל פעם שההורים שלו מגעים אבל מיצידי שיפגשו בבית שלה או במסעדה בעלי חושב שזה לא יפה ולמה לגרום לבעיות אבל מיצידי נמאס לי מהיחס הזה היא לא מכניסה אפילו את ההורים שלה לבית שלה והיא בקשר מצויין אם ההורים שלה בטלפון
    אני לא יודעת מה כבר אפשר לעשות?והאם אני מתאמצת מידי ?
    מה אני יכולה לעשות בנידון?האם יש לכם פיתרון?
    אשמח מאוד לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שקשורה לגיסתי

הוספת תגובה

• לילך

טלי מנדיוק
    21/06/2010

ללילך,

אני מציעה לכם לשמור איתה על קשר כפי שאפשר מכל הצדדים.
    אני בדיעה עם בעלך לגבי המפגשים של כולם שההורים מגיעים, כולל האחות.
    תעשו הכי טוב שאתם יכולים למען לכידות המשפחה הצעירה והמורחבת.

בהצלחה,
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו