נוסע לחו"ל שוכח אותי כאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוסע לחו"ל שוכח אותי כאן
    נעמי
    07/07/2010

בעלי כשהוא נוסע לחו"ל אי אפשר לדבר איתו. הוא נוסע מהעבודה, לא מתקשר, לא בסקייפ ולא מייל. רק כשאני מתקשרת. כשאני שולחת SMS שולח בחזרה משהו קצר כדי לצאת ידי חובה. אני מרגישה שזה החופש שלו ממני ונורא נעלבת במיוחד כשאני צריכה להתייעץ איתו לגבי דברים שקשורים לילדים ואין עם מי. יצוין שבבית הוא מקסים אבל הנסיעות האלה לחו"ל שקורות די הרבה הורגות אותי. אפילו חשבתי לנסוע עם חברה רק כדי לעשות לו דווקא ולהשאיר אותו פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוסע לחו"ל שוכח אותי כאן

הוספת תגובה

• לנעמי

טלי מנדיוק
    07/07/2010

שלום רב,

שמחתי לשמוע כי כשבעלך בארץ התקשורת בינכם חיובית.
    כשהוא בחו"ל בענייני עבודה - המצב כפי הנראה שונה.
    1. צריך לברר מדוע לא ניתן לתקשר איתו באופן המספק אותך (טלפון, מיילים וכו'...).
    לנסות לקבל תשובות הגיוניות.
    2. ניכר כי המצב מתסכל אותך, ונוגע בנקודה אשר מאוד רגישה אצלך (נטישה, דחיה, עלבון), ולכן את/אתם צריכים להבין איפה זה בדיוק נוגע אצלך, ואיזה פצע זה מעיר בתוכך.
    נסו לעשות זאת לבד, אם לא פנו לאיש טיפול שיעזור לכם.
    בינתיים - אני מפנה אותך לספר הדרכה נפלא לזוגות - "לבסוף מוצאים אהבה" - ד"ר הרוויל הנדריקס. שם תלמדו שהתנהגויות של בן/ת הזוג אשר מאוד מאוד מתסכלות כפי הניראה מקור התסכול הוא עמוק מכפי הנראה לעין.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו