מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלותרחל07/11/2007
שלום
1. מדוע יש גברים נשואים שזקוקים לזמן פורנו מול המחשב ויש כאלה שלא, האם הנשים של אלה שלא זקוקים לכך, יותר מספקות אותם? אני משתדלת לא להתרגש מכך שבעלי כן גולש לאתרים כאלו אבל כשאני נזכרת בעובדה שלא כל הגברים עושים כך אז יש לי תחושות רעות.
2.האם אני מזיקה לבת שלי (3.5) כאשר אני מתנהגת בחופשיות לידה: מתלבשת, מתרחצת......אני לא רואה סימנים לכך שזה מפריע לה אבל אני לא יודעת. עד איזה גיל אני יכולה להתנהג בחופשיות לידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי תשובות - לשתי השאלות
טלי מנדיוק07/11/2007לרחל שלום רב,
1. לשאלתך הראשונה - באופן טבעי ונורמאלי יש שוני בצרכים, בחשק ובסקרנות בין אדם לאדם (באשר הוא. גבר או אישה). יש גברים שפורנו מעניין, מסקרן, ומגרה אותם ויש כאלה שלא. יש גברים שהחשק המיני שלהם גבוה ואחרים נמוך (הורמונאלית). יש כאלה שיותר מתעניינים במין, ויש שפחות. אין פה טוב או רע. יש פה שוני מאדם לאדם.
אנני רואה קשר ישיר בין יחסי המין המספקים בין בני הזוג לבין זמן הצפיה של הגבר בפורנו. כלומר יכול להיות מצב בו לבני זוג יש חיי מין מספקים ומהנים, ובכל זאת אחד מהם צופה בפורנו. שוב זה תלוי בצרכים האישיים שלו.
מצד שני, יכול להיות חיי מין לא מספקים וצפיה בפורנו הינה התנהגות שנגזרת מכך (פנטזיות, אוננות וכו').
מה דעתך על חיי המין שלכם?
האם הם מספקים אתכם?
האם שוחחת על כך עם בעלך?
2. עירום ליד ביתך בת ה- 3.5, הינו דבר נורמאלי, תמים, טבעי וחיובי. כיוון שהיא בת ולא בן תוכלי להמשיך להיות עירומה לידה תמיד, ובהתאם לנוחיות של שתיכן.
בברכה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)