מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בן 14 ליפני כשנה בערךSATAN09/11/2007
אבא שלי ניסה ליתקוף אותי אם מחבת (טיגון) כי שאלתי למה אח שלי כל הזמן לוקח בקבוק מיץ לעבודה שלו,פעם אחת איחרתי לבית ספר(בשעה ומשהו דיי הרבה) והיסתכלתי על השעון והוא התחיל ליצעוק עליי "מה יש אם השעון הזה מה אתה מיסתכל עליו כל שניה!!"ושבר אותו והתחיל לתת
לי מכות כל החיים שלי הוא היתנהג אליי באלימות על דברים קטנים היה לי קשה אם תרגילים בחשבון הוא העיף עליי סנדל לראש(זה מאד כאב!) הוא עובד יותר מפעם ולרוע המזל יוצא לי ליראות את הזבל המהלך הזה מול הפרצוף גם בבוקר והוא מוצא זמן לרדת עליי איך שאני קם והוא בדרך לעבודה הוא עושה לי "למה לא הרמתה את הזבל!"אני אומר לו למה אח שלי הרים הוא:"אני העיף לך את הזבל לפרצוף עכשיו! אתה יושב כמו גחבה כל היום לפחות תוריד תזבל!!" אין נימאס לי מימנו מה אני יכול לעשות הבן אדם חתיכת חרה מפגרת וגם שאר המישפחה לא מי יודע מה נימאס מהם כבר!
כמה זמן אני צריך ליסבול את זה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנער המוכה
טלי מנדיוק09/11/2007לנער המוכה,
ליבי יצא כשקראתי את פנייתך.
האלימות כלפיך וכלפי אחיך הינה פסולה וכמובן מהווה עבירה על החוק.
עליך לפנות לאדם מבוגר בעל סמכות על מנת שיוכל להוציא אותך משם.
יועצת בית הספר (או שאר הגורמים בבית הספר), משטרה, עובדת סוציאלית בעיריה וכו'.
יש אפשרות לעזור לך מהיום להיום על מנת שלא תהיה קורבן לאלימות עוד דקה אחת בחייך.
פנייתך חיובית ומלמדת כי אתה מבקש לצאת מהמצב וזה טוב.
כמו כן, אני מאפשרת לך לצלצל אלי טלפונית ל - 0544753045 על מנת שאוכל להדריך אותך.
בברכה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי נראה לי סתם איזה נודניק
שני10/11/2007שמנסה להתחכם. מופיע כמעט בכל פורום. הוא אף פעם לא מתמיד עם סיפור חייו. כל פעם הדמויות משתנות... ככה שאין מה להתייחס. חומד לצון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
ד``ר חיים היילפרין10/11/2007עדיין, יש אלפים רבים במצבו; ואם הכוונה שכזו תסייע רק לאחד מהם, דיינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)