מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שקשורה לבן של החבר שלירונית אשטמקר04/08/2010
אני גרה עם הילדים שלי אצל החבר שלי שלו יש ילד בן 3 ואחד הילדים שלי בן אותו גיל אנחנו מסתדרים מצוייןץהבעיה היא שהוא חגג לאחרונה 3 שנים ואמא שלו אפילו לא התקשרה לאחל לו מזל-טוב או אפילו לא הגיעה לחגוג איתו את היום הולדת.אני מבינה שהיא המשיכה את החיים שלה איך היא מגיעה רק שבא לה והיא לוקחת אותו אליה.אני שמחה שהוא לא ניפגש איתה איך כואב לי מאוד עליו הוא כל כך חכם ומבין כל מה שקורה מסביבו הוא חיכה לה ביום הולדת שלו
אמא שלו לא אמא רגילה היא מקללת המון וכל הילדים שלה מפוזרים אצל האבות שלהם
השאלה שלי היא מה אפשר לעשות שהילד יפסיק להפגע?ומה אפשר לעשות עם האמא?
יש לה משמרת על הילד פעמיים בשבוע שגם ככה היא לא מנצלת
איך אפשר לסדר איתה את העניין כי היא ממש לא מוכנה להשתנות או לשבת ולשמוע היא רוצה לעשות כל שמתחשק לה אפילו עם זה על חשבון הילד.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה
טלי מנדיוק04/08/2010לשירה,
הבן של החבר שלך התמזל שיש לו את אבא שלו וגם אותך.
את נשמעת מאוד טובה, רגישה ואכפתית לצרכים שלו.
כל הכבוד!
תעשי הכי שאת יכולה להעניק לו בבית, לדאוג לו ולאהוב אותו כאילו היה בנך.
לגבי אימו הביולוגית, צריך שיהיה קשר חיובי וקורקטי בינה לבין האבא. כשהאבא מנסה להביאה לידי תיפקוד הכי טוב שהיא יכולה במה שנוגע לילדם המשותף.
את השאר אתם תשלימו עבור הילד הקטן.
הרבה הצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)