מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיותפרחה13/11/2007
שלום רב
אני נשואה שנה ויש לי ילד בן חודש וחצי.אני ובעלי רבים בצורה איומה כמעט כל יום.אתמול זה כבר היה ממש נורא והוא בעט בי ואני איימתי עליו שאאהרוג אותו ואזמין לו משטרה. כשהייתי קטנה הוריי רבו ככה אבי היה מטורף ואלים ואני חושבת שבתת מודע אני מתנהגת כדי שיקרה לי מה שקרה לאימא שלי למרות שלמעשה אני לא רוצה שיקרה לי מה שקרה אז שוב.חשוב לי לציין שאבי היה באמת מטורף ובעלי לא וגם שאבי לא הצליח להכות אף ילד כי אימי הגנה עלינו הזמינה משטרה וכן התגרשה לבסוף.
אני לא יודעת איך להתנהג אם עוד אפשר כדי שהנישואין יעבדו. האם הכל אשמתי ומה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאם הצעירה
טלי מנדיוק13/11/2007לאמא הצעירה שלום רב,
הצטערתי מאוד לקרוא כי היית קורבן לאלימות בילדותך (האלימות של אביך כלפי אמך), וכן האלימות כיום במערכת הזוגית.
מיותר לציין כי מעבר לסבל, והנזק הנפשי העצום - אלימות הינה סכנת חיים.
אני מבקשת ממך לפנות עוד היום למרכז נגד אלימות במשפחה באזור מגוריך.
שם תקבלי עזרה, הדרכה ויעוץ לך ולבעלך.
עדכני אותי שכך עשית.
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי דחוף
פרחה14/11/2007אני החלטתי שעליי לפנות למשטרה כדי שזה לא יקרה שנית.עדיין לא עשיתי זאת כי אני פוחדת שזה יהרוס הכל אבל מצד שני מרגישה שזה כבר די הרוס וגם עשיין כואב לי.אתמול הוא כביכול אמר שלא התכוון שיכאב לי ושאין לו כוח לריב איתי יותר. פניתי לנעמת וקבענו לשבוע הבא.שאלתי - האם לדעתך אם אדווח למשטרה זו התגובה הנכונה ביותר ?עליי ציין שלצערי בעלי יותר חזק ממני בהרבה ולכן אם הוא משקר וזה יקרה שוב - זה מפחיד אותי.שאלה נוספת- האם ניתן לשקם יחסים כאלה כך שנחיה טוב או שלא ואני צריכה לחפש דרכים אחרות?האם יש מצב שאני אאמין לו שוב?בינתיים אני ממש פחדתי אתמול ולמרות שהוא אמר לי שאין לי מה לדאוג וכו אני לא השתכנעתי ולא נראה לי שאפשר שאני אשכח את זה.
אודה לך על עיצה לגבי המשטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאם הצעירה
טלי מנדיוק14/11/2007שלום רב,
פניה למשטרה בנושא אלימות במשפחה הינה בראש ובראשונה על מנת לקבל הגנה, ולשלול כל אפשרות של פגיעה וסכנת חיים.
בנוסף, פניה למשטרה מהווה גורם מרתיע ויעיל מאוד נגד הגורם האלים.
לפיכך, בהתאם למצבך, קבלי החלטה.
בנוגע לסיכויי שיקום קשר זוגי אשר סובל מאלימות - יש סיכוי לשקמו רק על ידי טיפול נפשי מתאים.
שמחתי מאוד לשמוע שפנית לנעמ"ת - כולי תקווה ששם יגישו לכם עזרה.
המון בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)