מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב מסובך .Hello20/08/2010
שלום.
יש לי דודה שילדה תינוקת לפני 19 שנים ומסרה אותה לגיסתה מכיוון שהיתה עקרה ולא הצליחה להביא ילדים לעולם.יש קשר משפחתי קרוב והבחורה כיום חושבת שהוריה הם הדודים שלה כשלמעשה הם ההורים שלה.יש לה עוד 3 אחים("בני דודים")שגם איתם היא בקשר טוב מאוד.
הבחורה מקסימה ויש לה שמחת חיים גדולה.אבל אני פשוט חושבת שהמצב לא יכול להמשך ככה ואף אחד גם לא מתכוון לספר לה כי לא רוצים להרוס לה את החיים.אבל איך זה ייתכן?הבחורה חיה בשקר כל חייה וככול שמושכים את הזמן ככה יהיה יותר קשה לספר,ולה לקבל את זה.
אני לא יכולה לעשות עם זה כלום כי אני לא יכולה להתערב בסיפור הזה.
אבל מה אפשר לעשות?אני נורא מרחמת עליה ועצובה בשבילה...ותמיד אני חושבת..."אם רק ידעה שהם אחים שלה..."אם רק היא ידעה שזה אבא שלה..."ומחשבות כאלה.
...זהו...פרקתי...
\:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת הדודה
ד``ר חיים היילפרין21/08/2010למרות שאת "נורא מרחמת על אחייניתך ועצובה בשבילה", ממכתבך עולה שהיא עצמה מאושרת למדי ואינה זקוקה לגילוי כזה או אחר כדי להייטיב במשהו את מצבה... אחייניתך אהובה וקרובה הן לאימה המאמצת והן להוריה ואחיה; היא לא "חיה בשקר" אלא חיה את האמת שלה. זו לא נראית מציאות עצובה במיוחד או "מצב שאינו יכול להמשך" ואיני בטוח שידיעת האמת מתבקשת כאן כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)