כעסים והתפרצויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כעסים והתפרצויות
    דנה
    22/08/2010

אנו זוג נשוי 25 שנים ולנו שלשה ילדים .
    הבעיה המרכזית זו תקשורת, אני מרגישה סוג של שליטה המתבטאת בתגובות של בוז, כעס
    התפרצויות ורגשי אשם (בעלי דור שני לניצולי שואה בא ממשפחה שלא יודעים מהו מגע).
    ההתפרצויות לא מתוכננות, יכולות לבוא לפני יציאה לאירוע , בתוך טיול ולהרוס הכל.
    התגובות פוסולות את דעותיי, משמיצות ומעליבות כמו "תסתמי את הפה" " את לא מבינה מה את מדברת" " אני משתגע" מפגין המון לחץ ופחד, בעיקר צעקות ונסיון להוריד לי את הביטחון.
    אני נעלבת, כועסת, כעבור מספר ימים הוא מדבר איתי כאלו כלום לא קרה, עד להתפרצות הבאה.
    הנני לציין שאני אישה מאוד עצמאית בכל.
    הוא מוכן ללכת לטיפול, אני מאמינה שמגיע לי יותר, אני מאוד חברותית.
    אני רואה בהתנהגות הזו סוג של אלימות מילולית תוך ניסיון להקטין אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כעסים והתפרצויות

הוספת תגובה

• לדנה

ד``ר חיים היילפרין
    23/08/2010

סיימת את מכתבך ללא שאלה, כך שלא נותר לי אלא לברך על כך שבעלך מוכן לגשת לטיפול - זה אכן הצעד היחיד המתבקש כאן - ולאחל לכם הצלחה בטיפול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כעסים והתפרצויות טיפול

דנה
    23/08/2010

אכן טיפול הינו המוצא האחרון, הייתי מאוד מעוניינת לדעת איזה סוג של טיפול מצריכה בעיה כזו?
    האם גם טיפול תרופתי? האם יש קשר לדור שני ניצולי שואה?
    אנחנו מהצפון הייתי שמחה לו הייתי מקבלת הכוונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

ד``ר חיים היילפרין
    24/08/2010

חפשו פסיכולוג קליני או עו"ס קליני המתמחה בייעוץ זוגי ובהתמודדות עם כעסים. טיפול תרופתי אינו מתבקש מיידית אך עשוי להיבחן ע"י המטפל. מתיאורך מסתמן קשר טיפוסי לדור שני לניצולי שואה.
    ואגב, טיפול אמור להיות מוצא ראשון - חבל שרוב האנשים פונים לעזרה כמוצא אחרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו