מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום זו שוב אניפרחה17/11/2007
בסוף לא הלכתי למשטרה כי סיפרתי לכל המשפחה שלי - הורים ןאחים גדולים ולמרות שכולם חשבו שאני צריכה ללכת - רק אחי הבכור אמר שכדאי שהוא ידבר איתו ושננסה להסתדר .בקיצור הוא דיבר איתו ואנחנו דיברנו הרבה שעות והשלמנו.אבל אין שינוי התנהגותי ללא עזרה - כך טלי אמרה לי והוא לא רוצה ללכת.אם רק אני אלך - האם זה יעזור?
שאלה שנייה- האם אני יכולה להאמין לו שאין לו סיבה להיות בעל מכה והוא לא כזה וזה לא יחזור שנית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלה
טלי מנדיוק17/11/2007אלה שלום,
1. אם בעלך מסרב כרגע לקבל עזרה מקצועית, תתחילי את לבד. הטיפול המקצועי יעזור לך לצאת מתפקיד הקורבן ולהיות אישה חזקה יותר.
לעיתים התחזקותה של האישה מביאה להטבה זוגית, ולכך - שגם הבעל בשלבים מאוחרים יותר פונה אף הוא לקבל עזרה מקצועית.
2. אלימות במשפחה ממשיכה להתקיים כל עוד יש אחד בתפקיד הקורבן / המוכה, ושני בתפקיד המקרבן / המכה. טיפול וליווי מקצועי הם הדרך הטובה לשנות דפוסי התנהגות, ואימוץ דרכים בריאות.
אם חלילה לא תטפלו במצב רוב הסיכויים שבעלך יגיב שוב באלימות (למרות שהבטיח שלא. למרות שאינו רוצה באלימות).
כל הכבוד לך על פועלך, ועל נסיונותיך להביא להבראתה של המערכת המשפחתית.
חזקי ואימצי!
המון בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)