הצילו מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו מה עושים?
    רונית
    14/09/2010

שלום לכולם,
    אני אובדת עצות,אין לי מושג מה לעשות.
    יש לי ארבעה ילדים,שני האמצעיים בן ובת היפרים כשהבן הרבה יותר משמעותי.
    הבת בת 5 והבן בן 10,העיניין הוא שהם פשוט כל הזמן רבים!!! עכשיו הבן הרבה יותר חזק ומסיבי מהבת והוא פשוט מכה אותה,כמה שאני מנסה לדבר איתו,הוא פשוט מתעצבן תוך שנייה ומעיף לה סטירה או בעיטה חזקה,היעניין עבר את הגבול לגמריי לפני חצי שעה הוא העיף עליה,שנייה כשעלינו במדרגות והוא היה איתה רגע לבד בבית,העיף עליה את הבוסטר של התינוק על הראש!!! מזל שלא קרה כלום חוץ מבומבה ענקית בראש.
    הילד על ריטלין ואני מבינה שכשההשפעה חולפת הוא מתחיל להשתגע אבל זה כבר מוגזם,אני שוקלת ברצינות רבה אולי להוציא אותו מהבית לפנימייה כי איך אפשר להמשיך חיים תקינים ככה? אולי לשלוח אותו לישון אצל סבתא כמה ימים שיבין שזאת התנהגות לא מקובלת?
    הוא מטופל במרכז לבריאות הנפש לנוער אבל כרגע לא מקבל טיפול פסיכולוגי.
    מה לעשות כי הבית שלנו כרגע הוא שדה קרב ומאוד לא נעים לגור בו.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו מה עושים?

הוספת תגובה

• לרונית

ד``ר חיים היילפרין
    15/09/2010

פני בהקדם לפסיכולוג ילדים התנהגותי שיקנה לך (ולבעלך - איפה הוא בתמונה?) כלים כיצד להציב גבולות בפני הילד. הפסיכולוג יוכל לבחון יחד איתך את המשאבים העומדים לרשותך, את שאלת הוצאת הילד לפנימיה וכד'. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו