סוד במשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוד במשפחה
    רונית
    15/09/2010

שלום לכולם,
    זאת שוב אני,הפעם בנושא שונה לגמריי שאני מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא אשמח להכוונה לפורום הנכון.
    הסיפור הוא כזה,חבר של בעלי שהוא אדם די מבוגר וחולני (לאחר שבץ עם חצי גוף משותק) סיפר לבעלי שבצעירותו הוא ניהל רומן עם בחורה כאשר היה נשוי לאישתו וכתוצאה מכך נולד לו ילד אותו הוא לא הכיר עד היום.
    לאותו אדם יש כבר שלושה ילדים בוגרים מאישתו.העניין הוא שהוא שוכב כרגע בבי"ח בתרדמת ולא ידוע אם יקום ואף אחד במשפ' לא יודע על הסוד הזה,לא יודעת אם אולי ינחם את האחים לדעת שיש להם עוד חצי אח איפשהוא או שאולי דווקא יכעסו יכול להיות גם שזה יטלטל לגמריי את אישתו.
    שאלתי היא,במידה וחו"ח אותו אדם ניפטר,האם יהיה הוגן מצידנו להמשיך לשמור בסוד זה או לספרו למשפ' אולי אפילו לאותו ילד שלא יודע מה עלה בגורל אביו הלא נודע.
    מבולבלת,יכול להיות שאני סתם בוחשת בקדירה ועדיף להשאיר את הדברים כמות שהם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוד במשפחה

הוספת תגובה

• רונית

טלי מנדיוק
    15/09/2010

לרונית,

אכן דילמה לא פשוטה.
    אני מציעה שתחשבי ותתייעצי.
    תקבלי מספר דעות - ולבסוף רק אתם תחליטו מה לעשות.

אני באופן אישי (ולא מקצועי) - הייתי "מעבירה הלאה" את הסוד לאחד מילדיו - שהם יתמודדו ויחליטו מה לעשות.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו