מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתי בת 3 ..שרונה15/09/2010
שלום רב,
ביתי בת 3 ולאחרונה היא מאוד עצבנית, אני לא מצליחה להגיע אליה,
אם אני מבקשת ממנה משהו שלא מוצא חן בעיניה היא מיד מתעצבנת ומתבטאת במילים לא נעימות כגון.."לא רוצה חוצפנית ".."לא רוצה לא חברה שלך עכשיו" או שהיא מרימה עלי יד (גם אם אני לא לידה היא מחפשת אותי בעצבים כדי לתת לי מכה ורק אחר כך היא נרגעת).."
אני עברתי הדרכת הורים במכון אדלר אבל אני לא מצליחה להרגיע אותה, לא מצליחה להגיע אליה ולא לדבר איתה ואני מאוד מקפידה על טון נעים ורגוע זה פשוט מעצבן אותה יותר!
עשיתי לה "שיחה" שבכל פעם שהיא תתנהג בצורה הזו אנחנו נכנס לחדר להרגע ביחד וכשאני אומרת לה את זה בעת המעשה המצב נהיה הרבה יותר חמור והיא הופכת ליותר עצבנית.
אני לא אמרתי לה לעולם שהיא חוצפנית, וכמובן שלעולם לא הרמתי עליה יד,
בגן היא במסגרת מאוד חינוכית ותומכת ושם היא לא מתנהגת כך.
מה ניתן לעשות?
אשמח לעשה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
טלי מנדיוק15/09/2010לשרון,
מאוד קשה דרך האתר לייעץ.
אנני יודעת פרטים רבים.
אני חושבת ששיחה אחת או שתיים בהדרכת הורים יכולה לעזור.
אנא פני לקבל הדרכה.
בהצלחה,
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי שלום..בהמשך לילדה בת 3
שרונה15/09/2010תודה על התשובה,
שכחתי לציין שהיא הורידה את המוצץ לפני שבועים (על דעת עצמה) מה שלדעתי תורם רבות לעיניין מכיוון שההתנהגות שלה כזו רק לאחרונה והיא לא מצליחה להרגע כמו שאז היא תמיד היתה משתמשת במוצץ כאלטרנטיבה.
על סמך הנתון הזה אשמח בכל זאת לעצה.
שוב תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
טלי מנדיוק15/09/2010לשרון,
הילדה שלך בת 3, ומגיבה אליך בכעס ותוקפנות.
הפסיקה למצוץ מוצץ לפני שבועיים.
עדיין על מנת לתת במקרה זה יעוץ צריך עוד הרבה פרטים.
אני באמת ממליצה לך ללכת לפגישת הדרכה מסודרת (אשמח לקבל אותך).
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)