גיסה נטפלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיסה נטפלת
    חן
    23/09/2010

שלום.אני לא יודעת אם תענו או לא אבל אפילו סתם להוציא מהלב זה טוב ! :*) אני בת 21 בעלי 25.(הורים לתינוקת בת 5 חוד') אנחנו מאוד אוהבים' מאוד מסתדרים בינינו, נשואים שנתיים, וביחד 5 שניםץ העניין שלפני כשנה פשוט לא יכלנו לעמוד בתשלום השכר דירה וכו', והצטרכנו לעזוב ולבוא לגור אצל חמותי.
    העניין שיש לו אחות (26)עם בעיה רצינית של רגשי נחיתות וקנאות וקטנוניות מגיל קטן.
    והיא ממש מתעסקת בשטוית היא מקנא שאנחנו גרים כאן שאנחנו אוכלים כאן דברים טעימים שאוהבים אותנו,היא פחדה לפני הלידה שלי שיאהבו את התינוקת שלי יותר משלה והיא ממש מתעסקת בשטויות היא ממש מקנאה שאומרים שהילדה שלי יותר עדינה כו'ל....היא מאוד סכסכנית וכואב לה שאני חברה טובה של חמתי אז היא מנסה להרוס כאן.. הבעיה שבעלי כל הזמן אומר את זה לאמא שלו .ואמא שלו רבה איתנו שאנחנו מדברים שטויות ואנחנו קנאים (כי זה המצב שאחותו יוצרת היא משחקת אותה תמימה ומסכנה)
    ורבים איתנו הרבה ואני ממש במשבר בכלל גם לא מתייחסים כאן לבתי אוהבים רק את הנכדה הראשונה זה ממש פוגע..אנחנו מנסים לשמור על זוגיות טובה ולא להתייחס לאף אחד. ואני ממש במצב נפשי קשה אני כל היום עצבנית כי מצב שמטריד את שתינו אני בחיפוש מעון ועבודה אבל זה לוקח קצת זמן.. אשמח למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיסה נטפלת

הוספת תגובה

• לחן

טלי מנדיוק
    24/09/2010

לחן ,

מזל טוב ללידת התינוקת!

מגורכם אצל החמות הוא אילוץ כלכלי - אולם אתם צעירים והמצב הוא זמני לחלוטין.
    נשמע שיש לכם קשר טוב וחיובי כזוג, ושאתם הורים צעירים חיוביים.

לגבי גיסתך, חמותך וכו'.... - נסי להבליג, נסי לא לעשות "עניין", המצב הוא מאוד זמני.
    השקיעו את זמנכם בחיפוש עבודה, וסידור לילדתכם הקטנה - וכך תוכלו לזכות שוב בחופש עצמאות ופרטיות.
    אל תבזבזו אנרגיה על דברים שליליים.
    השקיעו בעצמכם, ושימרו על התא המשפחתי הקטן שלכם.

הרבה הצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו