סרטים אירוטיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטים אירוטיים
    שירה
    22/11/2007

יש לי בעיה,

בעלי רואה סרטים כחולים בסתר, הוא חושב שאני מטומטמת ולא רואה שהוא מוריד סרטים מהמחשב,
    ולפני כמה ימים תפסתי אותו צופה בסרט.
    הוא אמר שבמקרה ראה את זה ומישהו שלח לו והתחיל להשתעשע בנושא למרות שאני רואה שהוא משקר.
    זה לא שהוא בא אלי עם בעיה כלשהי או חוסר מיני כלשהו, הוא פשוט מעדיף לעשות את זה בחשאי ואז הוא יוצר תחושה של בגידה או משהו.
    בכל אופן זה נותן לי תחושות כעס ואני לא יודעת מה לעשות ואם להתייחס לזה כבעיה או לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטים אירוטיים

הוספת תגובה

• לאו דווקא בגידה

אמא
    22/11/2007

אני לא חושבת שאת צריכה לכעוס על בעלך. תנסי לחשוב חיובי, שזה יכול להעשיר את היחסים בינכם.
    בעלך אולי יודע שתתנגדי שהוא יראה סרטים כחולים ולכן הוא עושה זאת בסתר. אם היחסים בינכם טובים אז אין לך מה לדאוג . הרבה נכנסים לאתרי סקס, לומדים דברים חדשים ומיישמים בחיים מה שנראה להם... תחשבי כך ולאו דווקא על בגידה מצידו.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה

ד``ר חיים היילפרין
    23/11/2007

בהמשך לתשובתה של יטל אוסיף שסרטים כחולים, כמו דברים רבים אחרים בזוגיות, אינם מהווים בעיה כל עוד בני הזוג רואים עין בעין. את מתייחסת כאן גם להסתרות/ שקרים ותחושת בגידה, ואלה הם נושאים שכדאי לך לשוחח עליהם עם בעלך – בכנות, בפתיחות, מעמדה מקבלת (רספטיבית) ולא מעמתת – ולהגיע להבנות איתן תוכלו לחיות בשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו