בעיות לא נורמליות עם האם והחברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות לא נורמליות עם האם והחברה
    אבי
    11/10/2010

שלום, שמי אבי.
    יש לי חברה כבר שנתיים וחצי, השתחררתי לפני שנה ופחות או יותר מאז השיחרור אמא שלי מפתחת אנטי מאוד רציני כלפי חברה שלי.
    יש לומר שאמא שלי היא אם חד הורית ואנחנו לא בקשר עם האב.

זה התחיל בכך שהיא הייתה מעירה לה בצורה בולטת ומרימה גבות, לאחר מכן היא ניגשה אלי והודיעה לי שחברה שלי חוצפנית ללא שום הסבר הגיוני.

לאחר כחודש אמא שלי החליטה שחברה שלי לא מנומסת, וטרחה לומר לה את הכל בפרצוף כולל משפטים כמו " את באת מבית אחר מחינוך לא טוב", " את לא אדם חם"

חברה שלי למרות שלא באמת ידעה מה היא רוצה התקשרה אליה והתנצלה על כל הדברים שכיבכול היו "לא בסדר" רק כדי שיהיה שלום, ואמא שלי קיבלה את ההתנצלות.

לאחר חודש הכל חזר. אמא שלי שוב יצאה בהצהרות, עשתה סצנות מאוד תיאטרליות בבית כולל דפיקה על החזה עם המשפט "זה הבית שלי! ופה יכבדו אותי!", "הכניסה" לחברה שלי בקטנה כל פעם שהיא הגיעה (משפטים שנועדו להעליב).

ולבסוף הודיעה לי שהיא לא מוכנה להיות בבית איתה, "שהיא מגיעה אני הולכת."

יש לומר שאני לא רואה שום סיבה שאמא שלי תתנהג כמו שהיא התנהגה, ההתנהגות שלי חברה שלי מאוד נורמלית ומנומסת, אני מרגיש שאמא שלי פשוט לא מסוגלת לשחרר אותי. כל העניין מאוד פגע בקשר שלי עם חברה שלי ובחברה שלי בכלל.
    בנוסף זאת הפעם השנייה שדבר כזה קורה, אמא שלי כבר העיפה חברה אחת מהבית.

אני מרגיש שאם אני לא יעשה משהו עכשיו כל החיים שלי הולכים להראות ככה.

עזרה דחופה,
    תודה רבה, אבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות לא נורמליות עם האם והחברה - תגובה

טלי מנדיוק
    13/10/2010

לאבי,

אתה בחור צעיר ויכולת הביטוי והאבחנה שלך טובה.
    אמא באמת מתקשה ומסרבת להיפרד ממך ומגיבה באלימות ובתוקפנות.
    אני תומכת בך ומעודדת אותך ללכת לחיים שלך, למרות הקשיים.
    מציעה לך לקבל מספר שיחות תמיכה וליווי מאש/ת מקצוע.

בהצלחה בשחרור לחיים שלך!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו