בעלי מפחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי מפחד
    עדי
    20/10/2010

יש לנו ילדה בת 9 שיש לה סוכרת, בבקרים אני מזריקה לה לנטוס ובבית הספר היא מזריקה את הנובורפיד בארוחות בעצמה. אני אמורה לסוע לכמה ימים בנוגע לעבודה וכשאמרתי לבעלי שהוא יצטרך להזריק לה את הלנטוס הוא אמר שהוא מפחד שלא יעשה את זה נכון למרות שראה אותי עושה את זה בעבר לא פעם. אני לא מבינה מה הפחד שלו, זאת הבת שלו ואפשר גם להקל על זה להמציא שירים כמו שעשיתי בהתחלה. איך אני יכולה לסוע כשבעלי לא מסוגל לעשות את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי מפחד

הוספת תגובה

• בעלי מפחד - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    21/10/2010

פחדו של בעלך מובן לגמרי על רקע חוסר נסיונו, כמו שהבטחון שאת מפגינה במתן הזריקות נסמך על מספר רב של הזרקות מוצלחות בעברך. במקום להביע פליאה (במקרה הטוב) או לעג ובוז (במקרה הרע), גלי סובלנות והבנה ופשוט אפשרי לו ללמוד ולהתנסות במתן הזריקה בקצב שלו בימים שנותרו עד לטיסתך - יש סיכוי טוב שכשתחזרי תמצאי שהוא עושה זאת במיומנות כמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו