מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיסתי שמתחתנת בקרוברונית אשטמקר28/10/2010
גיסתי עומדת להתחתן עוד חצי שנה.היא בחורה מאוד נחמדה וגם הארוס שלה בן אדם מאוד טוב.בקושי אנחנו מתראים ובקושי היא מתראה עם המשפחה אפילו שיחות טלפון אין .שככה הפגישות הם בחגים ובארועים מיוחדים עם זה ימי הולדת או מפגש מתוכנן עם הבני דודים.היא מתכוונת להתחתן עוד חצי שנה והזמינה כבר את החברים הקרובים שלה ושלו וכמובן את ההורים והאחים שככה הדודים והבני דודים הם מחוץ להתחום אפילו הסבתא לא מוזמנת.מאוד מפריע לי שהיא מתחתנת בצורה כזאת היא אומרת שהיא לא בקשר עם הסבתא שאפילו היא לא ראתה את החבר.אפילו קשר טלפוני אין(היא בת 78היא הסבתא מצד האבא)היא אומרת שהסבתא לא העוליה הרבה וגם היא עשתה צרות לאמא שלה היא לא הייתה נחמדה איתה.ותמיד היא שמעה סיפורים לא נעימים.ואותו דבר לגבי האח של האבא שהיא גם לא מחבבת וגם הבנות דודות שאין קשר טלפוני או מפגשים.
וכמובן שמצד האמא הכל ורוד היא חושבת להזמין את הדודים ואת הילדים שלהם כי הם היו שם שהיא סיימה את האונברסיטה.
מה שמפריע לי והיא גם יודעת שזה ממש לא צודק עם מזמינים צד אחד צריך להזמין את הצד השני וכמובן שהסבתא לא תחייה לנצח למרות שהיא לא הכי מיוחדת
היא אומרת שזאת החתונה שלה וההורים שלה מסכימים איתה שזאת החלטה שלה.אני ממש לא מבינה איך אפשר להזמין את החברות והחברים ולא את המשפח?
אני מבינה שהם לא היו לצידה והחברים כן אבל זה ממש לא מוסרי ולא נחמד
איך אפשר להסביר לה בלי שתכעס?ולגרום לה לחשוב בהגיון?ובכלל אני צודקת איך שאני חושבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיסתי שמתחתנת בקרוב - תגובה
ד``ר חיים היילפרין29/10/2010אין כאן שאלה של מי צודקת - זכותה של גיסתך להזמין לחתונתה את מי שהיא (ובעלה) רוצה, כפי שזו זכותך לא להסכים איתה. את כמובן רשאית לומר לגיסתך את דעתך בניסיון לשכנע אותה. סביר להניח שהיא תכעס - הרי אינכן מסכימות בנקודה זו - אך את אינך אחראית לרגשות של גיסתך, רק לשלך. אינך אחראית גם למחשבותיה - או לגרום לה לחשוב בהיגיון - את יכולה כאמור רק לדבר איתה ולנסות לשכנע אותה. אם תצליחי בזה - מה טוב; אם לא - לפחות עשית כמיטב יכולתך. את עשויה לחוש כעס כלפיה במקרה זה, אך כבדי את רצונה. ושיהיה במזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)