מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מציאת משפחה מארחת ייעוץאורנה02/12/2010
שלום אני רווקה בת 30 מתגוררת בצפון ,הוריי גרושים על רקע אלימות מצד האב, אימי היא אישה שלא מתפקדת מכל הבחינות כאם נורמטיבית ולא מראה שום מעורבות בחיי האישיים.
הרויי התגרשו כשהייתי בת 11 אך הזיכרונות הקשים מהילדות שלי עדיין שם.
שני אחיי התחנתו וגם הם מרוחקים ולא מתעניינים במצבי.
האב מנותק לגמריי.
אין דודים ואין סבתות כלום,מגיל 20 יצאתי מהבית ושרדתי לבדו אף הגעתי למצב שבו אין לי קורת גג.
אימי לא יכולה ולא רוצה שאגור אצלה ואחיי גם כמוה.
עבדתי בעבודות מזמדנות והיו תקופות בהם לא עבדתי כלל ולא הייתה לי שום הכנסה,הדיכאון תמיד היה ברקע וחוסר התמיכה מהמשפחה הוא כאב עצום עבורי.
עובדות סוציאליות לא עזרו ועצת אחת מהם הייתה לפנות לטיפול פסיכיאטרי כדיי שאוכל לזכות בקורת גג,כי ההוסטלים מלאים ואין מקום אז מתאפשזים ,ללא שום הסמכה לקבוע משהו כזה משמעותי.
ביטוח לאומיי רוב הזמן שלל שאקבל הבטחת הכנסה גם כי כל הזמן עברתי כתובות דירות ונדדתי בדירות חברים.
ניסיתי אפילו ללמוד לימודים אקדמיים ולא הצלחתי ,החלטתי שאם אנסה שוב ללמוד אלמד לימודי תעודה וארכוש מקצוע.
כיום אני בדיכאון מז'ורי בקושי מתפקדת, בוכה המון ,חוסר תאבון ,נדודי שינהחולשה ורצון לישון כל הזמן ומטופלת בכדורים דרך פסיכאטר מקווה שזה יעזור לי.
והייתי בטיפול פסיכולוגי ומנסה להתמודד עם המציאות כפי שהיא מנסה למצוא את הכיוון שלי מבחינת לימודים תעסוקה ,אבל זה לא קל חשבתי להיעזר בפסיכולוג קליני תעסוקתי כדיי שאמצא כיוון ולא אעבוד בעבדות מזדמנות בעתיד.
למזלי יש לי כעת בן זוג שתומך בי בתקופה זו בה אני בדיכאון קשה ולכן אני לא זרוקה ברחוב המדינה לא עוזרת לחסרי דיור אלה רק אם הם מסוממים בגמילה או בעלי נכות נפשית גבוהה כהליך שיקומי.
הוא מבין את כאבי ויודע שאני חולמת שתיהיה לי משפחה מאמצת שתלווה אותי שזה יהיה משהו פרטי משלי ולא רק המשפחה שלו ,שאוכל לפנות כאשר אני רוצה לשתף בטוב ובקשה שאוכל לשתף בו גם את בן זוגי.
אני מרגישה שמה שיביא לתחושה גדולה של הקלה במצבי היא למצוא אוזן קשבת דמות אם או משפחה מארחת בחיפה כך שאבוא לכמה שעות שאוכל לדבר להתייעץ בטלפון
אני אשמח אם תפנו אותי למקום /עמותה בו אוכל למצוא משפחה מאמצת מארחת כמו שיש לחיילים בודדים או לעולים חדשים ניסיתי למצוא דרך עמותות שונות והרווחה אך לשווא
מכיוון שאני לא בסטטוס עולה או חיילת בודדת ואני מאד עצובה
ומרגישה ריקנות ועצב גדול מאד זקוקה לדמות אם או משפחה אני רוצה להבין איך משפחה רגילה חיה את חייה ואני רוצה שתיהיה לי דמות מודל אימהית שאוכל לפנות אלייה גם כאשר ארגשי שאני חזקה מספיק ריגשית להקים משפחה יום אחד ושגם לי יש אמא חלופית לפחות שמדריכה ומכוונת שאומרת מילה טובה כאם לאם בתחילת דרכה, ואני מרגישה כאב עצוב מהחוסר והריק שיש בחיי מרגישה בדידות נוראית מבחינת משפחה אבקש את עזרתכם ועצתכם אני ממש מיואשת מהמצב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציאת משפחה מארחת ייעוץ - תגובה
ד``ר חיים היילפרין03/12/2010לדאבוני איני מכיר גוף או עמותה שמכוונת לאימוץ או אירוח מהסוג שאת מבקשת - ואני קורא לקוראי האתר שמכירים עמותה שכזו להשאיר בשרשור להודעה זו את כתובת המייל שלהם. בין המקומות שבהם תוכלי לקבל תמיכה רגשית ואף להכיר "מאמצות" הן קבוצות תמיכה לנשים ופעילות התנדבותית שבה תוכלי לתרום ולהיתרם (כמו במעון או קבוצה לנשים שנפלו קורבן להתעללות מינית או פיזית). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)