מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חמות נצלניתדידי23/12/2010
שלום,חמותי אשה טובה שחיה בסרט כפי שאומרים.כל השנים היתה בזבזנית כפייתית ולעולם לא חשבה על העתיד ופרנסתה למרות שהתריאו בה תמיד.לפני כ3 שנים היא התגרשה מאז יש צרות כלכליות.אספר שהיא ממשיכה לחיות כאילו אין מחר וניראת מליון דולר.היא משתכרת מ3.500 אלף שח וגוררת אחרייה חובות של מיסים חשמל וכו'.עד כאן לא בעיה שלי אבל...בשנה האחרונה כל חודש חודשיים היא פונה לבעלי לבקשת עזרה "הלוואה שאוכל לחיות" של 2000 ש"ח ואחזיר עוד שבועיים...בן זוגי מתייעץ איתי כמובן ואנו נותנים .תמיד היא מחזירה אך אנו צריכים להזכיר לה זאת (משום מה לא מעניין אותה מצבנו הכלכלי).ברור לי ולבעלי שברגע שהיא לא תחזיר לא ניתן לה יותר .אותי מכאיס מאד שהיא לא פונה לילדיה האחרים ורק לבנה.לאחר שיחה שלנו עם שאר האחים על העניין כולם אמרו חד וחלק שלא יתנו לה שקל משום שהם מכירים את הסרט שהיא חיה והם צריכים לבנות את עצמם.מיותר לציין שמעולם הוריו לא שאלו ולא עזרו לנו בחיים גם כאשר ביקשנו לא ראינו שקל.מה עושים?מצד אחד אני לא רוצה להסתכסך עם בעלי מצד שני נמאס לי להיות הבנק שלה ?תודה מראש דידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמות נצלנית - תגובה
טלי מנדיוק23/12/2010שלום דידי,
3500 שקל לחודש זה סכום שקשה 'לגמור' איתו את החודש. ואם זה הסכום שממנו היא חיה, צריך לשקול את התארגנות האחים, ולתת לה תוספת צנועה נוספת למחייה (1500?).
אין סיבה שהיא תבוא ותבקש.
הקושי התפקודי שלה ברור ונראה לעין (למרות שהיא נראית מליון דולר).
מה שאני מציעה שתארגנו את כל האחים שכל אחד יתרום כפי יכולתו ותתנו לה סיוע.
זה שהיא הגיעה לגיל השלישי בלי חסכונות, עם חובות וכו ..אומר שאין ברירה אלה לסייע לה לעבור את התקופה בכבוד למרות ההפרעות מהם היא סובלת.
זה זמן להיות חכמים ולא צודקים.
הרבה הצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)