מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חורףרונה09/12/2007
בחורף מחשיך מוקדם ואני המון נמצאת לבד בבית (כי אני גרה לבד) והאמת שזה מאד מדכא אותי. ואני נוטה לשקוע בבית ולא לצאת כלל. להתעצל ולהרגיש תחושות של חוסר אונים ובדידות. בקיץ הכל משתנה. אני יודעת שיתכן שזה קשור למצבי המשפחתי (אני לבד בת 33) ולכך שהחורף מעצים עבורי דברים שיייתי רוצה לשנות. אבל הא ם אפשר להתגבר על זה בדרך כלשהי כי המצב קיים ואני מפחדת לשקוע בדיכאון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונה
טלי מנדיוק09/12/2007לרונה שלום,
אכן החורף מגיע, ויש עימו סוג של התכנסות.
מחקרים אף מראים שפחות שמש זה אומר פחות אור למוח, ופחות חומרים כימיים משמחים שמופרשים מהמוח.
(אזרחי מדינות קרות ואפורות סובלים יותר מהפרעות דכאון)
אולם, אנחנו פה במדינה שטופת שמש. שלמרות שמחשיך מוקדם, ופה ושם יש אפור, בסך הכל יש הרבה אור ושמש. גם בחורף. מהבחינה הזו אנחנו ברי מזל!!!
עצתי לך היא כמובן לא לוותר לעצמך. להכניס את עצמך לאורח חיים בריא ופעיל.
עבודה, ספורט, חיי חברה, תזונה בריאה וכו'...
אם קשה לך לבד, הייתי מציעה לקבל עזרה וליווי מיקצועי.
כל זאת, יגרמו לך להרגשה טובה ומאושרת - וימנעו כל סיכוי לדיכאון.
חורף חם נעים ושמח!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)