מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..מיכל17/01/2011
האמת, אני מנסה להבין מה לא בסדר.. אולי אתם תוכלו להגיד לי מה הבעיה...
אני בת 23, בקשר טוב מאוד עם המשפחה... אבל על אחותי (היחידה, הקטנה) ואמא שלי לא...
נראה כאילו אני תמיד מאכזבת אותם, ותמיד אני לא בסדר.. וכל מה שאני עושה, לא נכון... גם אמא שלי לא טורחת להסתיר ממני שהיא חושבת ככה..
הפסקתי לעזור בבית, גם כשאני עוזרת, תמיד זה נגמר ב"תודה" לאחותי, לבת הדוד שלי, או למי שנמצא איתי בבית, ואז שכאומרים לאמא שלי שזו הייתי אני, היא אומרת- אה, טוב..
כל כך קשה לי, אני אוהבת אותה עד עומק ליבי... היא אחד האנשים היקרים לי בעולם... אבל נראה שאני לא מספיק טובה בשבילה..
אני כל כך רוצה לחזק את הקשר שלנו, אבל לא מסוגלת "להטיח" לה בפנים, כמה שהיא פוגעת בי.. כמה שהיא פגעה בי..
כמה שכל החיים נמאס לי לשמוע שאני מאכזבת אותה, ולא יצאתי הבת שהיא ייחלה לה..
עם אחותי, אותו סיפור...
אני קשורה אליה כמו שאני לא קשורה לאף אחד, אבל נראה שגם בשבילה אני לא מספיק טובה...
אני כל כך רוצה לחזור להיות איתן בקשר כמו באמת הייתי רוצה... מה לעשות?
יש לציין כי אני אחותי ואמא שלי בקשר טוב מאוד! אנחנו אוהבות מאוד , דואגות אחת לשנייה, מדברות אחת עם השנייה וכל הזמן ביחד! רק שלפעמים, קורים המקרים האלו.. פשוט לאחרונה הם קורים יותר..
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.. - תגובה
טלי מנדיוק17/01/2011למיכל,
צר לי על הרגשתך.
עם זאת אין ברירה רק תקשורת יכולה לתת סיכוי למצב.
עליך באמת להגיע לתקשורת גם עם אמך וגם עם אחותך.
תקשורת טובה וחיובית שבה תפתחי את הלב.
אני תקווה שזה יעזור ויקדם את הקשר ואת הרגשתך.
הרבה הצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)