גילוי של סוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי של סוד
    יפית
    17/01/2011

שלום לכולם,
    אני כותבת בעילום שם,אני רוצה להתייעץ בקשר לדבר מסויים שעשיתי שנראה לי שלא הייתי אמורה לעשות אותו והוא גדול והוא הרה הסון והוא סכנה למשפ' רבות.
    אני גיליתי סוד של בן אדם שאמור היה לקחת אותו איתו לקבר,זה סוד שקשור למשהו שהיה בעברו ומשפיע באופן ישיר על המשפ' והצאצאים שלו וכמובן באופן עקיף על המשפ' שלי באם יתגלה שאני גיליתי אותו.
    אני גיליתי רק לבן אדם אחד דיסקרטי כדי שהוא ידע מה לעשות אם זה בעתיד אבל לא חשבתי על כך שהוא יכול בשוגג אולי לפלוט את זה,השבעתי אותו מיליון השבעות ובאמת אם זה יתגלה זה יפגע בכולם. יכול להיות שעשעיתי טעות???? אני בפחדים,הלב שלי דופק ונראה לי כאילו אני חיה על פצצה מתקתקת,אפילו שלפי דעתי זה היה לטובה כי לא לוקחים דבר כזה לקבר,צריך לדעת כדי שבעתיד זה לא יצוץ פתאום ויפול כמו פצצה על אנשים לא מוכנים. אני בחרדה ופחד,בבקשה עזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוי של סוד

הוספת תגובה

• בעל הסוד אכן נפטר

יפית
    17/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוי של סוד - תגובה

טלי מנדיוק
    17/01/2011

ליפית,

אני מציעה לך לגשת להתייעץ עם אדם ניטראלי, ללא שום קירבה אישית.
    איש טיפול, רופא, עו"ס....
    אני מאמינה כי אם תשתפי אדם ניטראלי תוכלי לקבל עזרה וכיוון איך עליך לנהוג.

בהצלחה,
    טלי מנדיוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו