אוי זה שייך לבדיקת שד אך יש לי שאלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוי זה שייך לבדיקת שד אך יש לי שאלו
    N,HFVI
    21/03/2011

סליחה אומנם אני סובלת מדיכאון וחרדות .בנות גדולות בגילאי 20 וגילאי 15 . אחת לומדת באוניברסיטה אך לחוצה מאוד בלימודים ולא רגועה כלל. יש לי כמה שאלות . האם אני צריכה לרדת מהעיניין לבקש עזרה ביתית בבית .עבודות קלות. אין לי אפשרות לקחת עוזרת .אבל אני עושה .העזרה שצריכה זה שפשוט שיושיטו יד . אני כל פעם אומרת בנות היום גרים בשיכרות לומדות מנקות מבשלות .איך הם עושים? מה היא היחידה שלומדת. זה מה שבן זוגי אומר לה. איך אני יכולה לדבר איתה האמת יש לי כמה קשיים בתפקוד הבית מבחינה בריאותית שלא מאפשרת לי להתאמץ הרבה . אני זאת שמכינה להם אוכל ללימודים . כל מה שחסר להם חומרי מקבלים.הכל ממש הכל אין יציאה שחוזרת ולא קונה להם .במציאות . עקב הלימודים עם צריכה לקנות לחברה מתנה ואין לה זמן . האם זה בסדר שאני צריכה עם אני בחוץ לקנות לחברה שלה מתנה . רציתי לציין שהילדה הגדולה כלל לא עצמאית . רק בלימודים מצוינת היא ילדה מקסימה וטובה ויכולה לעזור לאחרים בטלפון. אך מציק לי כשאני מבקשת עזרה .לא עכשיו .יש לי קצת בעיה שבן זוגי לא תמיד משתף פעולה כי הרים ידיים .אך לבן זוגי שומעים הכול בערך לעיתים היא אומרת לי אמא רק עם אין לי לחץ או עם אני פנויה אני עושה נכון. דרך אגב רציתי לציין שגם עם עושה זה העיקר לצאת לידי חובה.למשל לרוקן מדיח . והכל מניחה במקום אחד .ולא במקומות . רציתי להוסיף שאני אמא שחולה .ולא יתכן שהם רק את עיניין שלהם יקבלו. לא יעזרו בשום משימת הבית אני לא מצליחה להגיד להם תעשו וזהו . ולי זה גורם ליאוש וכאב שאין להם התחשבות . מרגישה שהם מזלזלים בי .לא מתיחסים בכלל . איך אני יכולה להתקרב אליהם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוי זה שייך לבדיקת שד אך יש לי שאלו - תגובה

טלי מנדיוק
    21/03/2011

כמו בתשובה הקודמת תפני לקבל עזרה בגורמים הקהילתיים : לשכה לשירותים חברתיים או / ו תחנה לבריאות הנפש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו