עזרה להורים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה להורים.
    תמי
    23/12/2007

היי
    אביו של בעלי חולה אלצהיימר מצתקדם שמתגורר אתנו .....אנחנו זוג צעיר בתחילת דרכו....אני בת 25 נשואה שנה....בעלי מרוויח כ5000 ש"ח לחודש הוריו מחזיקים עובדת זרה ושמים עליה את כל קצבת הזקנה שלהם....אחיו ואחיותיו גם במצב כלכלי לא מזהיר...ולכן אנו היחידים שתומכים בהם כלכלית...אני סטודנטית ואין לי אפשרות לעבוד באופן מרוויח ממש ....אני עובדת בעבודה שהשכר בה 500 ש"ח (משהו קליל)....אין לי בעיה שיעזור להוריו....אך מעצבן אותי שאנחנו היחידים שעוזרים.....הוא משלם להם את כל התשלומים של מים חשמל טלפון אוכל.....הקטע הכי מעצבן שבעדה שלנו מדברים בשפה די מיוחדת כך שהעובדת זרה בקושי מדברת בשפתו של חמי....חוצמזה חמי נטפל כל הזמן לחמותי ולא עוזר העובדת זרה יש לו בעיות התנהגות קשות .....לא נותן טיפת מנוחה לחמותי....לפעמים משתולל טורק דלתות.....יורק על הרצפה ואם מדברים איתו עוד יותר משתולל....איך אפשר לחיות במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה להורים.

הוספת תגובה

• לתמי - עזרה להורים

טלי מנדיוק
    23/12/2007

לתמי שלום רב,

כל הכבוד על העזרה, המסירות והנתינה לאבי הבעל.

עם זאת, את מתארת מצב מאוד מאוד קשה, שחייב להשתנות.

התסכול הוא אישי, זוגי, משפחתי, מערכתי וכמובן גם כלכלי.

אני מציעה:

1. לפנות לעובדת סוציאלית של הרשויות הנוגעות בנושאים אלה: קופת חולים, ביטוח לאומי, עירייה - ולבדוק מהם הזכויות של אבי בעלך, איך ניתן לעזור לו, האם ניתן להוציאו למגורים חוץ ביתיים המתאימים לו, איזה עזרה ניתן לתת לו / לכם וכו'.

2. לכנס מיידית את כל המשפחה המורחבת - להבהיר את המצב הבלתי נסבל שנוצר - ולנסות לחלק את העבודה בין כולם וכן את הנטל הכלכלי.

אני מקווה שלא תשברי עד אשר תמצאו פתרון ראוי והולם.

בהצלחה!

טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו