ענייני חמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענייני חמות
    ענת
    09/04/2011

שלום

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל סופ"ש
    ילדתי לפני מספר חודשים, לידה ראשונה. אנחנו נשואים שנתיים וההורים משני הצדדים גרים לידנו.
    הורי עוזרים לי כל הזמן כי הם יותר פנויים במהלך השבוע. כמו כן הקשר שלי איתם מצוין, טבעי לי יותר ונעים לי יותר להיות איתם כשבעלי בעבודה כל היום.
    הורי בעלי פחות פנויים במהלך השבוע. בגלל שהם רואים אותו בעיקר בסופ"ש הם מצפים שהנכד יהיה אצלהם כל הסופ"ש, גם יום שישי וגם יום שבת. ולכמה שעות לפחות. (מבחינתם שנשים את הילד בשישי ונחזור לקחת אותו בשבת).
    בהתחלה זה עזר לי כי היה לי זמן לעצמי ולהתאושש מהלידה. היום זה כבר לא מתאים לי כי כייף לי להיות עם בעלי והילד בבית. זה זמן איכות שבזמן השבוע לא קורה. כמו כן לפעמים בא לנו לצאת ביום שבת או בשישי לטיול או סתם לחברים. ההורים של בעלי עושים פרצוף שהם גם רוצים להנות עם הילד.
    מה עושים? איך מסבירים להם שזה לא הגיוני שהם יבלו שעות על גבי שעות עם התינוק גם בשישי וגם בשבת. ביחוד שאני ובעלי בבית פנויים ורוצים לבלות עם הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענייני חמות

הוספת תגובה

• ענייני חמות - תגובה

טלי מנדיוק
    11/04/2011

לנועה האם הצעירה,

קראתי את פנייתך בעיון רב.
    הזדהיתי עם רגשותיך, גם כאם וגם כבת זוג.
    זה החזיר אותי 20 שנה אחורה....
    את צודקת ב - 100%.
    ואין דרך אחרת אלה לעמוד על רצונך / רצונכם, באסרטיביות מוחלטת מול הורי בעלך.
    כמובן שעשו זאת בכבוד, בנימוס, בהבנה ואמפתיה.
    אבל עליכם לתחם את הגבול, ולבנות את התא המשפחתי הקטן והצעיר שלכם.
    זה לא פשוט, לעתים מכאיב, אבל אפשרי, רצוי ובריא.

בהצלחה!
    טלי מנדיוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו