מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?גילי.26/12/2007
שלום
לאחרונה גילתי גילוי מסעיר על אחי: יש לו בן זוג תקופה די ארוכה!!!!!!
נתקפתי הלם,כעס,גועל,בחילה וכ' וכו'..
כיצד להתייחס אליו???
האם זה ניתן לשינוי??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לש.
ד``ר חיים היילפרין31/12/2007כמובן מאליו, הומוסקסואלים ראויים להתייחסות נאותה כמו כל אחד אחר, כך שאין סיבה לשנות את התייחסותך אליו. (קרוב לוודאי שהוא דווקא זקוק לגילויי תמיכה וקבלה ממך.) חשוב שתשמרו על דיאלוג פתוח, ואת כמובן חופשיה לשוחח איתו על תחושותיך ועמדתך. התשובה לשאלה האם הומוסקסואליות ניתנת לשינוי מורכבת ותלויה מאד בפרטים, במוטיבציה לשינוי וכו'. תשובה מפורטת תוכלי לקבל מאיש מקצוע שיקבל את התמונה המלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גילי.01/01/2008אילו היית מגלה למשל שבנך הוא כזה ,האם גם אז היית מתיחס לכך בטבעיות ,בקלות כאילו זה הדבר הכי נורמלי שיש??
אני לא שואלת אותך את זה בציניות או כדי לפגוע חלילה ,אלא בשיא הכנות.
זה שזה נהיה במודה,אופנתי ומקובל בחברה המודרנית והזוועתית שלנו-זה עדיין לא אומר שזה נורמלי,חשבת על זה??
אני לא חושבת שהביעה היא בי,במקרה זה ,עם כל הכבוד.
אני באמת מצפה לתגובה כנה ורוצה לדעת מה דעתך האישית,ולא מה מקובל היום-זה כבר ידוע לצערי.
מבחינתי,זו מכה שאני לא יודעת איך אתאושש ממנה,אם בכלל.
אני יודעת שתחשוב שאני סגורה ,קיצונית או לא מעורה אבל זה ממש לא נכון.
אשמח אם תגיב לפנייתי פעם נוספת וסליחה על התוקפנות-אני כותבת מהלב..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלש.
ד``ר חיים היילפרין02/01/2008ראשית, אכן יש לי בן הומוסקסואל; וגם אני הייתי בהלם וכו' כשגיליתי זאת. ועדיין, תשובתי לך היא התשובה הנכונה במגבלות הפורמט. הומוסקסואליות היא ללא ספק חריגה (או סטייה) מהנורמה, ומציבה בעיות קשות רבות בפני ההומואים ובני משפחותיהם (ומכאן שגם ההלם הראשוני שלך למשמע הידיעה טבעי ומובן). עם זאת, גם אנשים הסוטים מהנורמה (לבקנים, נפגעי תאונות, זרים – הרשימה ארוכה) הם עדיין בני אדם הראויים להתייחסות נאותה (ולא לסקילה) ובד"כ זקוקים עוד יותר מאחרים לסיוע ולתמיכה. אני מניח שאחרי שתתאוששי מההלם הראשוני תביני שאחיך הוא עדיין אותו אח מקסים ואהוב, ואולי גם תוכלי לסייע לו להתמודד טוב יותר עם השלכות מצבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)