משבר בנישואין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר בנישואין
    רוני
    08/05/2011

ילדתי תינוק לפני כ-5 חודשים (התינוק נולד פג והיה בפגיה כחודש וחצי- )
    ויש לי ילדה בת שנתיים.
    מהרגע שהתינוק הגיע לבית בעלי עבר לחדר של הילדה ע"מ לעזור לה לעבור את התקופה הזאת תיכננו שהמצב הנ"ל יהיה כשבועיים.
    מאז יש לנו כל הזמן מריבות על דברים טיפשיים אומנם אבל מרביות שלא נגמרות
    לאחרונה אנחנו לא מדברים כחודש וחצי. הילדה כבר ישנה איתי והוא עדיין ישן בחדר שלה אין לנו כלל תיקשורת - הוא לא מוכן אפילו לשמוע אותי - והוא לא מפסיק לפגוע בי (במילים כמובן).
    אני כרגע במצב שלא יכולה לשמוע יותר את השקט הזה .. כמה שניסיתי לדבר איתו בכל דרך אפשרית והוא לא מוכן לשמוע -
    בימים האחרונים הוא סיפר לאחותו על המצב, היא יצרה איתי קשר מבלי שהוא יידע ואמרה לי כי הוא אמר שזה לא בגלל משהו אישי כלפיי, זה בגלל משהו שהוא עובר עם עצמו....והוא אמר שיילך ליועץ.
    אני לא יודעת מה לעשות ?? האם לעזוב את הבית ?
    האם לספר להורים על המצב ולחתוך את הקשר?
    מה עושים??
    שכחתי לציין שבעלי כבר לא עוזר כלל בטיפול הילדים - אני עושה הכל לבד.
    גם אם מבקשים ממנו הוא מתעלם.
    וכל זה בקצרה ...
    אין לי כבר אוויר .. אשמח לתשובה מהירה - רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר בנישואין

הוספת תגובה

• משבר בנישואין - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    09/05/2011

את מתארת משבר עמוק ביחסים בינך לבין בעלך (שנגזר אולי, כדברי אחותו, ממשבר אישי אצלו). התנהגותו של בעלך אינה קבילה בכל מקרה, בלשון המעטה, ועליכם לחדש את התקשורת ביניכם (בין השאר כדי להבין מה עובר עליו ולקדם פתרון למשבר). אם אינך מצליחה להניע אותו לעשות כן, לא תיוותר לך ברירה אלא להציב בפניו אולטימטום: או שמדברים ומתחילים לפתור את הבעיות - רצוי בסיועו של איש מקצוע - או שנפרדים. בפועל כדאי לך כבר עכשיו לגשת לבדך לפסיכולוג קליני או למטפל זוגי שילווה אותך בתקופת המשבר וינחה אותך כיצד לפעול באופן מיטבי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך משבר בנישואין

רוני
    09/05/2011

האמת היא שכבר הצבתי אולטימטום של שבועיים. זה לא נראה שזה עוזר ומעבר לזה
    אני לא יודעת אם יש לי אומץ להיפרד.

האם יש יועץ קליני שאתה מכיר בירושלים?

תודה מראש רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך משבר בנישואין - תגובה

ד``ר חיים היילפרין
    10/05/2011

...מסיבות אלה המלצתי לך על פנייה (שלך בלבד, בשלב זה) לפסיכולוג או מטפל זוגי. ולצערי, כמדיניות, אני מנוע מלהמליץ באתר על מטפלים ספציפיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !!!

רוני
    11/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו