מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חמות!!!שרון11/05/2011
שלום,אני ובעלי נשואים באושר והורים ל3 בנות מקסימות.
חמותי אשה טובה ופעילה אשר חיה את חייה ומספיק לה לראות אותנו פעם בשלושה שבועות.
אין לי בעיה עם זה ואפילו טוב לי כך לבעיה:כאשר היא במשבר כלכלי או זוגי(היא גרושה)היא פונה אליי או לבעלי לבקשת עזרה ותמיד אנו עומדים לרשותה אך היא יכולה לא לדבר איתנו גם שבועות או עם הבנות דבר שמפריע לי.היא טיפוס של כדייניקית.היו כמה פעמיים שבעלי אמר לה את דעותיו על הקשר הירוד עם בנותיינו והיא אומרת צודק וממשיכה כרגיל.
אני למדתי לחיות עם זה אך לפעמים יש לי כל כך הרבה דברים לומר לה שבחלקם אינם נעימים לשמיעה אך כולם נכונים ואני מעדיפה לשתוק בכדיי שלא יהיה פיצוץ או אי נעימות.האם כדאי לי להמשיך"לבלוע" כפי שאני עושה כבר 20 שנה או להתחיל להגיד ולקחת בחשבון שזה יכול להיות פצצה.אציין שהיא טוענת שאוהבת אותי אך אני מרגישה שהיא מאד מקנא בזוגיות שלי ובמצבי הכלכלי.תודה שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמות!!! - תגובה
טלי מנדיוק11/05/2011לשרון,
ניכר מפנייתך כי הדפוס קבוע ומושרש מזה 20 שנה.
הנורמה התקבעה, הסבתא מסכימה עם טענותיכם אך לא נראה כי יש לה רצון או יכולת לשינוי.
כנראה שזו האישיות / מסוגלות שלה.
מצד שני אפשר להבין את תחושת "הכוס המלאה" שלך, ומאוד קשה להישאר איתה "מלאה".
א. אם יש אפשרות לשוחח עם הסבתא בעדינות ובכבוד, זו אפשרות טובה ל"שחרר".
ב. אם לא, אפשר לחלוק את הדבר עם אחרים: בן זוגך / חברותיך / איש מקצוע וכו...
ג. לגייס השקפה של "החצי כוס המלאה" ולראות את היתרונות בדבר, כפי שאת עושה בצורה נפלאה כבר 20 שנה.
יישר כוח!
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)