מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישתי לא מוכנה לעבור אבחוןbenni19/05/2011
שלום לכם
אישתי אישה מאוד חכמה וחמה ואוהבת
אבל היא אדם מאוד מעופף ככל השהנים עוברות זה הופך להיות קשה יותר ויותר עשינו לה יחב אבחון און ליין ויש לה 8 מתוך 9 סימפטומים של הפרעת קשב,וגם זה ממש מורגש
אבל היא מסרבת לעבור רבחון בטענה שזה פשוט גיל מבוגר מי=די
מה עושים?
זה ממש מפריע לי כבר בחיים כמה שהיא לא מאורגנת וגם זה משפיע על הילדים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישתי לא מוכנה לעבור אבחון - תגובה
טלי מנדיוק19/05/2011שלום רב,
אהבתי לקרוא את הרגישות והאמפתיה בפנייתך לגבי אשתך.
ניכרת רגישותך כלפיה, ועם זאת המצוקה שבה אתה נמצא.
נסה לגייס קבוצה של אנשים שיתמכו בך, וישוחחו עמה וישכנעו אותה לקבל עזרה.
5-10 אנשים (חברים משפחה....)
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני יקר
benni20/05/2011אני חושב שמה שאתה יכול לעשות בנוסף למה שהוצע לך זה לחפש מקום שבו אישתך תוכל להרגיש בו שייכת ולא מאויימת, ולקחת אותה להתרשם מן המקום
אני מכיר בחור שעובד איתי שהוא בשנות הארבעים לחייו ולאחרונה עבר אבחון להפרעות קשב , הוא סיפר לנו במשרד כמה המקום היה מחבק ותומך ושגם יש שם טיפולים לסובלים מהפרעות קשב ..
אני אשמח לברר לך את שם המקום וברגע שאדע אכתוב אותו בפורום
כל הכבוד על הדאגה לאישתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)