מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצבנותאלכס01/01/2008
שלום,
אישתי כל הזמן כועסת, אני לא מצליח לדבר איתה ולהבין על מה היא ממורמרת. אנחנו אמנם חיים בקושי, אני מאבטח והיא עובדת בסופר, יש לנו 2 ילדים מהרגע שהיא מגיעה הביתה היא כל הזמן כועסת בעיקר עלי וגם על הילדים. אני לא יודע מה קורה לה, אבל חושב שלא טוב לה איתי ועם המשפחה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלכס
טלי מנדיוק01/01/2008לאלכס שלום רב,
ניכר מהמכתב על הרגישות שלך והאכפתיות. הרצון שלך לעזור לאשתך להיות שמחה ורגועה.
אני מציעה מספר דברים:
1. שב לשיחה עם אשתך ותנסה להבין מדוע היא מרגישה כך. מדוע היא מתנהגת כלפיך וכלפי הילדים בעצבנות. באמת תנסה להבין.
2. תנסה לברר עימה מה אתה יכול לעשות למענה, על מנת שתהיה שמחה ורגועה יותר.
3.תנסה לברר מה אתה יכול לעשות למען רווחתם של הילדים במצב הנ"ל.
4. והכי חשוב, שאשתך תבין שהאחריות לתפקוד שלה/ לרווחה שלה / למצב הרוח שלה מוטלת עליה.
כלומר, אם היא במצב נפשי לא טוב עליה לקחת אחריות אישית לשינוי המצב. בכל דרך אפשרית.
היא לא חיה לבדה.
היא נשואה, ואם לשני ילדים.
וכולם מושפעים ממצבה הנפשי.
אם היא לא מצליחה לאזן את עצמה לבד - שתקח עזרה מקצועית.
כל דרך על מנת לצאת מהמצב. כל דרך על מנת לתפקד בשמחה וברוגע.
עודד אותה לקחת אחריות אישית. לעזור לעצמה לצאת מהמצב. וכמובן עזור לה כמה שרק אפשר.
בהצלחה!
טלי מנדיוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)